Днес сънищата имат отношение към важни решения в живота

  • 18 август 2017 06:10

  • 7098
  • 0
Днес сънищата имат отношение към важни решения в живота
© Pixabay

Луната е в знак Рак. Настъпило е време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките ви хора. Обърнете внимание на децата. Пригответе нещо хубаво и питателно за цялото семейство, съберете се заедно около трапезата. Уязвими са стомаха и диафрагмата. Може да изпитате такива неприятни явления, свързани с органите на храносмилането като тежест и киселини в стомаха, оригване. Пломби, коронки, мостове, направени сега, обещават да служат дълго.

26-ти лунен ден (от 02:45 до 03:47ч на следващия ден) – пряко свързан с измененията в ценностната система на човек, когато той може да види себе си от страни. Счита се, че през него от земята излизат нечистите духове. Не се учудвайте, ако усетите, че не ви достигат сили и ентусиазъм за осъществяване на сериозна работа. Разбира се, че не е задължително да изпитвате точно това и да загубите интерес към всичко. На някои им действа като ги освобождава от високите им изисквания и им помага да видят практическите аспекти на нещата. Не се препоръчва да започвате или планирате нищо. Нещата може да се реализират точно на обратното. Внимавайте какво говорите, а най-добре е повече да мълчите. Не се поддавайте на желанието всички достижения да приписвате на себе си. Ден за проверка на истинските ценности. Не се вземайте твърде на сериозно. Или както се казва, не правете от проблема проблем. Разпускайте. Прекарайте този ден на спокойствие.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и др. чакат тези, които не са предпазливи. Благоприятен ден за посещение на храмове и манастири.

За бизнес е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. В работните колективи могат да възникнат също скандали и спорове.

Секс - По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстрижка – Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7098 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини