Свалиха табелите на шофьор без книжка, след час и половина отново го хванаха "в крачка"

  • 17 август 2017 13:40

  • 40524
  • 4
Свалиха табелите на шофьор без книжка, след час и половина отново го хванаха "в крачка"
© Булфото (архив)

Неправоспособен водач на товарен автомобил, на който полицията сваля табелите, само час и половина по-късно отново е заловен да шофира, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

И.И. на 63 години, управлявал "Ивеко", първоначално е спрян за проверка по пътя Генерал Тошево-Добрич. След като се установява, че мъжът няма шофьорска книжка, му е съставен акт, а регистрационните табели на превозното средство са свалени. Образувано е бързо полицейско производство.

Малко по-късно същият товарен автомобил без табели е спрян за проверка на околовръстния път на Добрич. Зад волана отново е бил И.И., информират от областната дирекция на МВР.

Полицията е спряла в региона още двама неправоспособни шофьори през последното денонощие. Полицейско производство е образувано срещу 27-годишния Б.И., управлявал, без да има книжка, лек автомобил "Форд" по пътя между селата Телериг и Крушари. В отсечката Добрич-Крушари е спрян и 32-годишният Е.М., шофирал лек автомобил "Опел", без да е правоспособен, посочват от полицията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
40524 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.08.18 | 13:14

4
Затвор.Да чисти по пътя.Така ще се оправи третокласната пътна мрежа.Да чисти и оправя пътя без пари в неговото населено място.

2017.08.18 | 13:14

3
Така е, по селата си правят кво си искат, ама се оплакват само когато им е в ущърб. Така е с електората на Корнелка.
Пламен

2017.08.18 | 13:14

2
Дайте му книжка на човека,до сега щом не е направил проблем на пътя,значи не е заплаха за околните!

2017.08.18 | 13:14

1
ЦИГАНИН ДО ЦИГАНИН МАЙ - И НЯМА КАК ДА Е РАЗЛИЧНО, СЛЕД КАТО МАСОВО ЗАБОГАТЯВАТ ОТ ИЗМАМИ, КРАЖБИ, ПРОСТИТУЦИЯ, НАРКОТИЦИ И КОНТРАБАНДА И СЕ ЧУДЯТ КАКВА ПО І ЛЪСКАВА БРАКМА ДА СИ КУПЯТ, А НЯМАТ И ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ! В МОЛОВЕТЕ МАСОВО БЕЗРАБОТНИ МАНГАСАРИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО БА

Добави коментар

Водещи новини