Официална позиция на One Love Tour! Ще има ли концерт в Слънчев бряг с Криско, Гери-Никол и Ъпсурт

  • 16 август 2017 14:24

  • 2993
  • 3
Официална позиция на One Love Tour! Ще има ли концерт в Слънчев бряг с Криско, Гери-Никол и Ъпсурт
©

Във връзка със случващото се в к.к. Слънчев бряг и след информацията за отлагането на някои музикални събития, нашият екип взе единодушно решение, че концертът на 17 август, на територията на Cacao beach, ще се проведе и ще протече по вече публично обявения график.

One Love е турне, чиято идеология и цел е да обединява! Неговата движеща сила са феновете от България и Македония и тяхната любов към музиката. За нас ТЕ са на първо място и няма да ги лишим от незабравимото изживяване - One Love. Слоганът ни е: "Love always wins" и вярваме, че и този път ще победи!

А ако по непредвидени от нас обстоятелства концертът завърши след предварително обявения час в полунощ, имаме огромния шанс концертът да бъде закрит от гост-звезда, както е популярно в цял свят! Разбира се, става дума за набралия мега популярност напоследък Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16!

Последвайте канала на

Novini.bg
2993 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.08.20 | 12:25

3
Селяни

2017.08.20 | 12:25

2
Простаци
Петър

2017.08.20 | 12:25

1
Кои са тези певци Криско, Гери.Кой нормален ходи на такъв концерт.Още едно доказателство за олигофрения.Най добре е па се съблечете и кой когото хване.Поне да имате спомен.То така или иначе песните са им с такива текстове.

Добави коментар

Водещи новини