ГЕРБ – Казанлък реновира спирка в гр. Шипка

  • 15 август 2017 19:55

  • 4576
  • 4
ГЕРБ – Казанлък реновира спирка в гр. Шипка
© ГЕРБ

На днешния християнски празник, Успение на Пресвета Богородица, в гр. Шипка бе открита реновирана автобусна спирка, която се намира в центъра на подбалканското градче.

Съоръжението бе възстановено със средства осигурени от ПП ГЕРБ и доброволния труд на младежите от казанлъшката структура, съобщиха от пресцентъра на партията. Спирката е построена в края на 90-те години на миналия век, като през това време не е била поддържана, което я е превърнало в неугледно място в центъра на Шипка. Сега тя е обновена, с поставена на нея информационна карта, полезна както за местното население, така и за туристите, които посещават региона. Картата е на български и на английски език и представя града и територията около него, както и културно-историческите обекти в района.

„Днес ние сме се събрали тук, за да отбележим Богородичните празници по един прекрасен начин, с нови придобивки за Шипка“, подчерта кметът Василка Панайотова. Тя благодари на младежите от ГЕРБ, които са я изненадали приятно с идеята за инициативата. „Дойдоха от сърце, работиха с амбиция и много ентусиазъм, без да се съобразяват дали съм от тази или друга партия, подчерта градоначалникът на Шипка и допълни - така трябва да бъде, защото всички сме равни. Хората се делят само на добри и на лоши".  

Секретарят на МГЕРБ - Казанлък Виктория Войводова сподели, че Шипка е важен исторически град и заслужава много повече. "Ние се постарахме, за бъдещето развитие на град Шипка имаше нужда от създаването на такова място, където да може да се популяризира самият град, като в същото време се рекламират и всички забележителности в близост до него".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4576 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.08.26 | 20:11

4
Хрантутниците на Тиквоча, с парите от нарко-трафика им със Сретко Йосич.
Дидо

2017.08.26 | 20:11

3
Ууааауу !! Това е достойно за орден стара планина за всички от партията! Щом след всичкото крадене започнаха да ни къпят с такива глупости, явно много са ни подценили

2017.08.26 | 20:11

2
курвите от гроб тъпи и прости
данъкоплатец

2017.08.20 | 08:10

1
Днес приключих реновирането на самостоятелно стоящ сух нужник на двора на село. Искам да ми връчите тиквен медал и да "ма пишите у интернето"!

Добави коментар

Водещи новини