Оралната любов като белег на взаимоотношенията

  • 15 август 2017 11:16

  • 10803
  • 2
Оралната любов като белег на взаимоотношенията
©

След като толкова дълго време сме се опитвали да разберем какво иска една жена, решихме да се обърнем и към мъжката аудитория, за да вникнем в екзистинциалните и ежедневни казуси и трепети на изчезващия мъж, онзи, за когото жените реват по цял ден във форуми и въздишат, пише Men.bg.

И докато те сънуват Освалдо Риос, ние решихме да се фокусираме върху далеч по-елементарните и възможни мъжки преживявания.

Какво иска един мъж, освен възможността да бръкне в панталона на 22-годишна бамбина, когато стане на 66? Точно така, иска да предостави своя инструмент за една дяволска симфония и след това да се надява, че жената ще заспи. Не ни отне особено дълго време да разберем какво точно е така наречената свирка, дяволска флейта, полиране на скиптера, целувката по жезъла и още други начини за наименоване, но стигнахме до извода, че това е най-сигурният белег за установяване на състоянието на връзката. След кратка среща с учените от БАН, сексуални манияци и жени без сливици, успяхме да изградим следните етапи на една връзка, използвайки само оралните женски посегателства:

1. В началото беше само главичката

Разбира се, че има достатъчно жени, които са готови да проявят степен на пълния канибализъм, но те не се срещат толкова често. В началото винаги е само връхчето на меча, защото добрата стара несигурност може да се прояви във всеки един момент. По някаква причина, всяко нежно същество започва да се чуди какво ще си помислим ако форсира границата като Тръмп - Северна Корея. В името на науката, при тези свещени моменти дори не мислим, просто се радваме на чудото, после подготвяме банкет и т.н. Какво да се прави, рядко се случва!

Още по темата четете ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
10803 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
......

2017.09.04 | 15:40

1
Искам свирчок от г-жа Нинова,обещавам да съм щедър при еякулация;)
Реалист!

2022.07.04 | 22:27

2
С искането ще си останеш,тъпако...!

Добави коментар

Водещи новини