Хотелиери застанаха зад Валери Симеонов, подкрепят акция "Тишина"

  • 15 август 2017 08:09

  • 2723
  • 5
Хотелиери застанаха зад Валери Симеонов, подкрепят акция "Тишина"
© Pixabay

Психическият тормоз започва от 12 часа в полунощ до 7 часа. И въпреки недоспиването, на другия ден трябва да се усмихвам. Прави чест на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, че е първият човек, който се зае да промени това”, заяви за „Здравей, България” по Нова телевизия Ганка Инджова, управител на хотел. Изказването й бе по повод Акция „Тишина”, която се провежда по Българското Черноморие.

Ганка Инджова живее в Стария град, но въпреки това всяка вечер спокойствието й е нарушено от среднощната музика в заведенията. Тя разказа как туристи се оплакват от шума по морето и се заричат да спрат да идват на Черноморието, защото не могат да си отпочинат.

Припомняме, че вчера няколко организации на собственици на имоти и земи, както и сдружение на хотелиери написаха отворено писмо, с което обявиха, че подкрепят Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и неговата акция против шума по морето. Вицепремиерът, заедно с екипи на НАП, полицията и Агенцията по храните, провери култови заведения по Южното Черноморие. От НАП са констатирали издаване на фалшиви касови бележки, а здравните инспектори открили храни с изтекъл срок на годност. Констатирани са и случаи на неспазване на противопожарните норми. Собствениците на нощни заведения обаче твърдят, че това саботира бизнеса им и са готови да търсят правата си в съда.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2723 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
d

2017.08.18 | 01:33

5
Проблема с шума трябва да се разреши навсякъде. В градове и села хората полудяват от несъобразен шум - всеки прави каквото си иска без да се съобразява, но най голям проблем са циганите с техните кючеци.
aDASD

2017.08.18 | 01:33

4
Браво г-н. Симеонов само така с тези бардаци и места за наркомани.
Бай Ставри клисаро

2017.08.17 | 14:23

2
"Тишина" е имало и в Добрич, докато не се разсмърдяха суджуците. Скоро ще разберем и тук какво става....,по миризмата.

2017.08.17 | 14:24

3
РЕВИ КОМУНЕ РЕВИИИИИ ХАХАХААХАХААА ДРИСКАЙ ОТ ЗЛОБА ХАХАХАХАА

2017.08.17 | 14:11

1
И те са костовистки мафиоти, но както и да е.

Добави коментар

Водещи новини