Изнасилвачът от Варна се криел в приют

  • 14 август 2017 10:41

  • 11045
  • 1
Изнасилвачът от Варна се криел в приют
© Gettyimages

27-годишният ром Кольо Михайлов Панайотов от Варна, познат в целия град като Джобния Кольо, е изнасилвачът на 55-годишната жена, нападната брутално в ранните часове на 8 август в района на улица "Струга" в морската столица, разкриват източници от МВР.

Мъжът от кв. "Максуда" е много добър познайник на органите на реда от ОДМВР - Варна, които в резултат на предприетите бързи оперативни действия, успяха да установят местонахождението му и го задържаха два дни след бруталното престъпление. Операцията била извършена тихо в общинския приют за бездомници и социално слаби варненци, който се намира в едно от крилата на общежитията на СУПЦ "Анастасия д-р Железкова" в кв. "Победа". Кольо, който е висок 160 см и бил наричан Джобния, заради дребния си ръст.

"Алкохолик, много агресивен, направо неуправляем. Като се напие, често си проси боя, защото е дребосък, но много се перчи", казват за него от "Максуда", които го познават от малък, пише "Телеграф".

След извършването на престъплението той се укривал при своите близки в общежитието, където бе открит и задържан в полицейски арест за срок до 24 часа. С постановление на наблюдаващия прокурор вчера бе решено да остане зад решетките за срок до 72 часа.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
11045 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Blue

2017.08.14 | 17:04

1
Na men mi mqza pyk na sujet ot "Twin Peaks"

Добави коментар

Водещи новини