Възползвайте се от Венера и Нептун

  • 12 август 2017 06:48

  • 3400
  • 0
Възползвайте се от Венера и Нептун
© Pixabay

Слънцето е в 20-21 градус на Лъва. Ден за осъзнаване на вътрешната сила, развиване на интуицията и сливане с енергиите на природата. Може да съсредоточите усилията си върху практическите страни на живота.

Възползвайте се от доброто съчетание на Венера (в Рак) и Нептун (в Риби). Времето на красивите илюзии. Увеличава привлекателността и харизмата, предразполага към флиртуване и общуване с противоположния пол и стремежа към духовното. Носи склонност към идеализиране на любимите. Може да ви обземе мързел (все пак е събота), отпуснатост, желание за шопинг, за храна и секс. Внимавайте с похапването и вкусотийките.

Луната в знак Овен активизира индивидуалното начало. Денят изисква организираност и дисциплина. Избягвайки случайностите, така ще се застраховате от излишни проблеми. Може да ви помогне добре обмисленият план. Желателно е да избирате добре познатите пътища и методи на действия. Неуместна е всяка слабост и прекомерна сантименталност. Ден за контакти с природата, разходки, пътувания. Препоръчителни са физически натоварвания. Да се засили контролът върху поведението ни, да не се вика и крещи. Уязвима е главата, очите също. Всичко, което предприемете и е полезно за тях, се увеличава двойно ползата.
В елементите на вашето облекло може да присъства нещо червено. Може да проветрявате на въздух дрехи, завивки. Добро време за гладуване. Добре е да се въздържате от животинска храна, алкохол.

Интимен сценарий за деня – Намаляваща Луна в Овен предразполага към бърз и страстен секс. За да доставите удоволствие на партньора или партньорката си не е необходимо да ги уговаряте дълго, желанието е повече от достатъчно. Също така няма нужда да измисляте екзотични пози и да правите дълги прелюдии. И пак може да се почувствате на седмото небе.

20-ти лунен ден (продължава до 23:13ч) е ден за духовно преображение и израстване, за познание на законите на Вселената. Време за небесни знамения и постигане на духовни ценности – прозрение, достигане до свободата, откриване на духовното. Да се стигне до ново ниво на духовно развитие – това е целта на днешният ден. Препоръчва се да се занимавате със семейните традиции, домашни отговорности и основно почистване. Добре е да се молите и да четете свещени текстове. Всичко свързано с астралната, духовната и космическата енергия намира отклик във вътрешният свят на човека. Много ваши постъпки днес могат да се окажат съдбоносни. Която и да е ситуация може да определи по-нататъшният ви живот. Освободете се от съмненията си и тягостните си мисли. Опасно е да се изпитва през този лунен ден гордост, високомерие и придирчивост. Удачен ден за практикуване на осъзнато сънуване. Полза на организма носят банята и сауната. Болести започнали днес не са опасни, нож могат да получат усложнение. Забранено е да се напряга зрението.

Общуване - Един от дните, когато можете да почувствате цялата прелест на човешкото общуване. Хората са открити към комуникация. Намерете си компания от съмишленици. Общуването с тях може да ви открие истината за много неща. Само не започвайте да изяснявате отношения. Зачатие на дете може да се планира, само ако във вашите отношения няма лъжи и лицемерие. В противен случай съдбата на детето може да се окаже плачевна.

Да се подстригват косите не е желателно. Може да възникне отвращение към живота.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3400 0

Свързани новини

Водещи новини