Свободно ще могат да се карат бордове и ролери на бул. "Ал. Стамболийски" утре

  • 11 август 2017 14:15

  • 2159
  • 2
Свободно ще могат да се карат бордове и ролери на бул. "Ал. Стамболийски" утре
© Булфото (архив)

Свободно ще могат да се карат бордове, ролери и тротинетки утре, 12 август, от 10.00 до 16.00 ч., на бул. "Ал. Стамболийски" в участъка между булевардите "Княгиня Мария Луиза" и "Христо Ботев" в рамките на инициативата "БулевАРТ", организирана от Столичната община и Центъра за градска мобилност, съобщиха от пресцентъра на общината.

Ще има майсторски демонстрации на ролери - от "Екстрйм скейт" и звездите на новата световна мания - лонгборд. Те ще покажат на какво са способни. Младежите от LongDayBoarding ще преподават и безплатни уроци по борд каране на начинаещи. Млади стрийтарт художници ще покажат на живо върху пана от улични ремонти своята визия за модерна и променяща се София. Сред тях са Виктория Котева и Радостин Неделчев - Чочо, който е и автор на логото на кампанията. На партито ще е и DJ Skrugie, както и партньорите на събитието от "Кока кола", които ще раздават безплатни напитки.

Специални шатри ще имат екипите от "Кахуна", които ще предлагат бордове за свободно ползване и изпробване на спорта, а пък младежите от "Парашутка" ще позволят да се пробват удобните надуваеми дивани.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2159 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
:)

2017.08.11 | 14:41

2
Бордовете пък са референция за сноуборд, което също е грешно, съкращението за скейтборд е скейт.
:)

2017.08.11 | 14:40

1
Не пишете ролери, това е само един вид летни кънки. Блейдовете са много по-разпространени. Пишете просто кънки. :) Готина инициатива, но в най-топлата част от деня едва ли ще има хора...

Добави коментар

Водещи новини