Десетки на протест заради отстранения полицейски шеф Газибарски

  • 11 август 2017 09:10

  • 2683
  • 2
Десетки на протест заради отстранения полицейски шеф Газибарски
©

Десетки полицаи и граждани се събраха на протест във Враца заради уволнения шеф на ОД на МВР Димитър Газибарски.

Отстраняването му от директорския пост е във връзка с приключена проверка и незадоволително състояние на управлението на областната дирекция. Димитър Газибарски е преназначен като началник група в друго направление на дейност и в друго населено място до приключване на разпоредената от министър Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 комплексна проверка на ОДМВР - Враца. Преназначаването на старши комисар Димитър Газибарски няма връзка с резултата от дисциплинарното производство и уволнението на младши инспектор в ОДМВР-Враца Цветан Благоев, увери тази сутрин в студиото на „Здравей, България! Министърът на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018.

Припомняме, че Благоев разпространи скандалния запис с вече бившия директор на охраната в АЕЦ "Козлодуй" Пешко Караджов. Във видеото се чува как Караджов се държи неуважително със служители на реда.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2683 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.08.12 | 06:46

2
Гъзибарски е набарал за гъза седесарски мафиоти на шефски постове в Полицията.

2017.08.12 | 06:46

1
ГЪЗОБАРСКИ ..И ПРОТЕСТИРАЩИ ПЕДЕРАСТИ ..ИНТЕРЕСНО ..КАК ГИ Е БАРАЛ ,НЕ Е ЛИ ИМАЛ РАБОТА ...СТОТИЦИ ??? ТА ТО НЯМА В ЦЯЛОТО РПУ ,ТОЛКОВА ХОРА...

Добави коментар

Водещи новини