"Тайните" начини за откриване на евтини авиобилети

  • 10 август 2017 17:32

  • 3539
  • 0
"Тайните" начини за откриване на евтини авиобилети
© pixabay.com

Има няколко хитри начина да откриете евтини билети за самолет в последната минута във всяка точка на света, смятат британските средства за масова информация.

Изданието Daily Star публикува подбор от съвети, които, както се твърди, може да ви предоставят най-евтиния билет за самолет.
Първо, най-добре е билети да се търсят не в сайтовете на бюджетните авиокомпании, а в сайтовете, които се занимават със сравняването на цени - (Skyscanner, Opodo и други). Освен това, когато влизате в такива страници, добре е да включите в браузъра режима „инкогнито“.

Туристическите сайтове често използват файловете cookies, които позволяват да се определят предпочитанията на потребителя и му се предлагат по-скъпи варианти за местата, които го интересуват.

Още един съвет: може да понижите цената едновременно на резервираните билети и на хотела.

Съществуват специални сайтове, които предлагат тази услуга. Сред тях е holidaypirate.com. Изгодно предложение може да откриете, ако проявите гъвкавост по отношение на избора на места и периода на пътуване.

Да се пести понякога помага и резервацията в последната минута. Това е рискована стъпка, която обаче често дава добър ефект. Особено когато не сте в периода на училищните ваканции.

Повече четете ТУК

Последвайте канала на

Novini.bg
3539 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини