ГЕРБ: "Крадецът вика дръжте крадеца" е основен похват в работата на БСП

  • 09 август 2017 17:55

  • 3102
  • 17
ГЕРБ: "Крадецът вика дръжте крадеца" е основен похват в работата на БСП
© Булфото

"Крадецът вика дръжте крадеца" е основен похват в работата на БСП. Това се посочва в изпратена до медиите декларация на ГЕРБ.

Публикуваме цялата декларация на партията без редакторска намеса:

"Крадецът вика дръжте крадеца" е основен похват в работата на БСП. Въпреки нежеланието ни последните дни и месеци да влизаме в тона на омраза и противопоставяне, който задават от БСП, сме длъжни да опровергаваме лъжите им и да назоваваме нещата с истинските им имена.

Измисленият скандал с детската градина в Перник е типичен пример за наглостта на БСП. Години наред от 1998 г. крилото в детското заведение в града пустее. През всичките тези години до 2015 общината се управлява от БСП и не е направено нищо за ремонта и пускането на крилото в експлоатация. След толкова години Община Перник, в лицето на кмета Вяра Церовска и екипът й, провеждат прозрачна процедура, благодарение на която крилото в градината ще бъде ремонтирано и в него ще могат да се обучават още деца.

Важно е да се отбележи, че "за" процедурата са гласували и общински съветници от БСП, а трима от колегите им са гласували "въздържал се", а не "против". Интересен факт, който заслужава коментар от БСП и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Още по-смущаващо е, че скандалът в Перник е заформен от общинска съветничка от БСП, за която в медиите се появиха информации, че получава заплата над 1000 лв., но живее в общинско жилище срещу наем от 30 лв. Значителен показател за морала на БСП.

На целия този фон от БСП искат оставката на кмета на Перник Вяра Церовска. Оставката на кмета, който за първи път намали дълговете на общината, започна санирането на 44 многофамилни сгради, започна обновяването на две детски градини, започна ремонта на междублоковото пространство в кв. "Тева", изгради 4 и довършва още 4 чисто нови спортни и детски площадки и ремонтира спортна зала "Миньор". За съжаление, от БСП никога не са виждали положителните неща, които се случват в българските градове и села, благодарение на ГЕРБ. Ние обаче няма да спрем да показваме направеното в интерес на гражданите. А най-важното е, че хората виждат направеното от нас, защото то се ползва от всички.

Подобни призиви за оставки и несполучливите опити на БСП за измислянето на паралелна реалност, която им се привижда само на тях, са пълен цинизъм. Няма да позволим компрометирани политици, участвали в разбойническата приватизация и разграбването ма България, да фабрикуват измислени негативни оценки за ГЕРБ. За разлика от тях ние градим България и работим в интерес на гражданите. Може ли да каже същото за себе си Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която беше уволнена от поста заместник-министър заради съмнения за корупция? При това я уволни не кой да е, а лично тогавашният премиер и сегашен шеф на европейските социалисти Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Цинизъм е също да ставаме свидетели на призиви за оставки от хора, чиято партия е в парламента, благодарение на купените ромски гласове. Кога Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и БСП ще кажат моралната си оценка за своя колега депутат Манол Генов, който е с редица повдигнати обвинения за купуване на гласове? Защо Нинова не поиска оставката на своя съпартиец, за когото излязоха доказателства, че е уговарял със затворници купуването на гласове в полза на БСП?

БСП няма моралното право да говори за оставки. Разбираме болката на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за от съкрушителната загуба на парламентарните избори. Но българските граждани дадоха своята оценка за политиците и ясно заявиха, че не искат високопарно прокламираната промяна на БСП. Така решиха хората, г-жо Нинова. Време е да разберете смисъла на думата национално обединение. Жалко е, че само БСП не вижда как се променя България, само БСП не вижда икономическия растеж, който признават всички международни институции, само БСП не вижда как международните рейтингови агенции повишават оценките си за България, само БСП не вижда намаляването на безработицата и увеличаването на чуждите инвестиции в страната. Може би само от БСП не сте разбрали, че днес, благодарение на усилията ни, успяхме да осигурим и допълнително 80 млн. лв., с които ще бъдат увеличени заплатите на българските учители. Да, България се променя с всеки изминал ден, благодарение на усърдната работа на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ. Ето защо преди да искате оставките ни, погледнете своята партия и себе си. Нямате моралното право да лъжете и да създавате паралелна реалност. Това право ви отнеха българските граждани", заявяват от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3102 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2017.08.24 | 12:08

17
не ве крадеца вика дръжте тройната куалицийя пък тя вика дръжте крадеца, за суджука

2017.08.15 | 15:56

15
ГЕРБ СА ГОСПОДАРИТЕ НА МОРГАТА

2017.08.15 | 15:56

16
ЧЕТЕТЕ КНИГАТА НА ОГНЯН СТЕФАНОВ
Наследници на мандраджийски обирджии

2017.08.15 | 15:55

13
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МОЩНО СКАНДИРА : ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ ! ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ !! ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ !!!

2017.08.15 | 15:55

14
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МОЩНО СКАНДИРА ТИКВАТА Е ПЕДАЛ !!!ТИКВАТА Е ПЕДАЛ И КРАДЕЦ !!!А ЦВЪЦ -ДВОЕН КРАДЕЦ И ТРОЕН ПЕДАЛ ,МИЛИАРДЕРИ И ДВАМАТА ПЕДАЛИ..!!!
С ПАМПЕРСИ СТЕ

2017.08.11 | 13:33

3
А от Бузлуджа немощни старчески гласчета припяват : Много сме . Силни сме . Млади сме / средна възраст 75 год /
БСПаразити

2017.08.15 | 15:55

12
БеСеПарче : Крадец е моя татко крадец , ще съм и аз ! Ех , само да порасна , пък вижте ме тогаз ! Ще " приватизирам " като татко , из цялата страна и от грабежите ми ще ревнат , градчета и селца !
ОТ ГРОБ С ЛЮБОВ КЪМ ДАСКАЛА...

2017.08.15 | 08:16

4
ТАЯ ПЕСЕН СЕ ПОСВЕЩАВА НА УЧИТЕЛЯ НА ГРОБ - ИВАН КОСТОВ ЧЕРНИЯ ЦИГАНИН...

2017.08.15 | 15:55

11
ЯВНО ГРОБ Е МНОГО ДЪРЖАЛ НА ТАЯ ДАЛАВЕРА С ДЕТСКАТА ГРАДИНА И ПОНЕЖЕ НЕ ИМ СЕ Е ОТВОРИЛ ПАРАШУТА ,СЕГА СА ТОЛКОВА ЯДОСАНИ ,ЧЕ ЩЕ СЕ ЕВАТ ЕДИН ДРУГИ ,ПЕНДОФИЛИТЕ....

2017.08.15 | 15:55

8
Червени болшевишки гниди , народа на изборите си каза тежката дума -- на боклука сте ! Качвайте се на Чинията си и излитайте еднопосочно за Мачу си Пикчу към Сибир !
hayabusa

2017.08.15 | 15:55

10
проблема е в това че народа не си казва думата,а електората на едните и другите..работата е там че и едните и другите си признаха че са ийдуци :Д

2017.08.15 | 15:55

9
КОЙ НАРОД ??? ПЛАТЕНИТЕ СОРОСОИДИ ,ПОДЛОГИТЕ ОКОЛО ГРОБ,РАЗНИ ОКОЛИЙСКИ НАЧАЛНИЧЕТА И КМЕТЧЕТА ОТ ГРОБ ,КМЕТА КОЙТО ЕВЕ БОКО И ОЩЕ ..ТА ЕДВАМ ЕДИН МИЛИОН ..ОП ПРОПУСНАХ ШЕКЕР МАХАЛА ,ФАКУЛТЕТО И ДР .НАШИ МУРГАВИ БРАТЯ ..
дуци

2017.08.15 | 15:55

7
Цървули ,аз ше кажа че по крадлива и алчна шайка от сегашните управляващи нямаше дори и по комунистичеко !

2017.08.10 | 10:50

2
ДУЦИ ,Я СЕ НЕ ПРАВИ НА ПЕДАЛА БРЪМ ОТ КУРНИК...
Каро

2017.08.15 | 15:54

6
А на ГРИП основния похват е "КОЙ ми сра в гащите".
оня с коня

2017.08.15 | 15:54

5
Предателите от Гроб унищожават България за някой милион от Сорос . Жалка картина. Навремето Ботев писа: ... та сърце, майко, не трае да гледа турчин, че бесней над бащино ми огнище: Как сега да гледаме предатели да съсипват родината ни. :(((
Blue

2017.08.10 | 08:32

1
PEDOFILI

Добави коментар

Водещи новини