Зодия Лъв по декади

  • 09 август 2017 11:25

  • 21169
  • 0
Зодия Лъв по декади
© Pixabay

Слънцето в момента транзитира през знака Лъв, където ще остане до 23 август 01:21ч, когато ще премине в следващият знак.

Лъвовете от първа декада (23.07-02.08.) са интелигентни натури, но изпитват безпокойство понякога. Техните пориви са силни и противоречиви, преминават от една крайност в друга и упорстват в своите заблуждения. Остро се нуждаят от любов, ласки и внимание. Могат да бъдат меки и отстъпчиви, но също нетърпеливи и деспотични. Не се боят от рискове, но обичат да бъдат благоразумни. Имат призвание към лечителската дейност или проявяват литературни таланти. Хората от този психологически тип са склонни да се увличат от химери. Не забравят да се грижат за семейството си и бъдещето на своите деца. Жените се отличават с честолюбие, енергия и силна воля и сами определят съдбата си. Най-неблагоприятният период за тях според руските астролози е февруари. Подходящи за тях са слънчевите камъни- елмаз (диамант), който носи щастие и успех на своя притежател, сапфир, янтър, рубин и котешко око. Намират се под влияние на Сатурн. Важни години: 19, 39, 57, 76.

Втората декада на знака Лъв (03-12.08.) Тези Лъвове се отличават с великодушие, чувствителност, разсъдливост. Те са красноречиви. Често имат склонност към рисуване и математика. Във всичко се стремят да навлязат в същността на нещата. Както в живота, така и в разсъжденията си умеят да отхвърлят всички излишни и безполезни детайли. Обичат изкуството и строгите класически форми. Често събират великолепни колекции. Лъвовете от втората декада са много гостоприемни, но и разточителни, ако разбира се им позволяват средствата. Притежават развит интелект и в същото време страстна душа, което ги поставя пред мъчителният избор дали да се отдадат във вихъра на страстите или да слушат гласа на разума. Минералът гранат им дава енергия за постигане на целите и подобряване кръвообръщението. Носенето на кехлибар и златист топаз заглаждат “ъглите” в характера им. Намират се под влияние на Юпитер. Важни години: 19, 36, 40, 57, 76.

Лъвовете от трета декада ( 13-22.08.) са многостранно надарени личности. Характера им също се отличава с двойственост и противоречие. Честолюбивите стремежи се съчетават с идеализъм и стремеж към красивото. Като цяло са оптимисти, но поради своята чувствителност са подвластни на променливи настроения. Култовата сила се съчетава с нежност, а властността с ум. Противоположният пол играе важна роля в живота им. Леко се адаптират към всяка обстановка, умеят да се възползват от благоприятните моменти и често преуспяват в живота, макар всеки успех да изисква упорит труд. Техните слабости са, че променят своите възгледи и принципи под влияние на обстоятелствата. Силно са зависими от отношението на околните. Болезнено възприемат невниманието, пренебрежението, притежават повишена сексуалност, често стигат до повторни бракове. Техни камъни са рубин, изумруд, златист топаз, тигрово око, хелиотроп и хиацинт. Намират се под влияние на Марс. Важни години: 15, 19, 30, 35, 36, 57, 60, 76.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
21169 0

Свързани новини

Водещи новини