Астросъветът днес: Приемете любовта, където и да ви застигне страстта

  • 09 август 2017 06:29

  • 9414
  • 0
Астросъветът днес: Приемете любовта, където и да ви застигне страстта
© Pixabay

Днес Луната е в знак Риби от 00:57ч. Повишава се вашата чувствителност, състрадание и екстрасензорни способности, способността към самоизразяване и интуицията.

Може да възникнат търкания, подозрителност към околните, лесно поддаване на внушения и чуждо влияние. Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Чувствата могат да бъдат твърде засилени, сърцето прекалено открито. Лесно се вземат чуждите чувства за собствени. Хората са емоционално нестабилни. Краката са чувствителни, така че обърнете внимание на обувките, които носите. Те трябва да са максимално удобни.

17-ти лунен ден (продължава до 21:06ч) Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. На хората привикнали постоянно да размишляват за живота и своето място в света, да напомним, че Вселената един път в месеца може да просъществува и без вашите високи душевни пориви. Постарайте се да не се самовглъбявате днес. В този ден забравете всичко, което са ви учили родителите и в училище. Не правете това, което не ви харесва, но трябва. Въобще забравете днес думите “трябва” и “съм длъжен”. Забравете за всички дела и грижите. Спомнете си, че имате чувства. Погледнете и към отсрещния пол. Днес трябва да се лее река само от любов, влюбеност и влечение. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте!

Отношения – Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство просто така и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни претенции и обиди. Спомнете си, че вас изначално ви е обединила любовта: мъжът към жената, родителите към децата.

Секс -17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Отпуснете се и се отдайте на воля на секса. Приемете любовта, където и да ви застигне страстта. Няма нужда да сдържате в това денонощие своите еротични фантазии.

Пострижка – Ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сънувате кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9414 0

Свързани новини

Водещи новини