Документален филм разкри кой е бил най-голямата любов на принцеса Даяна (видео)

  • 08 август 2017 07:53

  • 32462
  • 3
Документален филм разкри кой е бил най-голямата любов на принцеса Даяна (видео)
©

Документалният филм за Лейди Ди „Даяна: По нейни думи“ бе излъчен по телевизионния канал „Чанъл 4“. Още преди да излезе филмът, се появиха мнения, че той грубо нарушава неприкосновеността на личния живот и ще нарани синовете на принцеса Даяна.

„Чанъл 4“ запозна зрителите с филмираните беседи на принцеса Даяна с нейния вокален педагог Питър Сетилън от началото на 90-те години на миналия век. От тях проличава реакцията на Елизабет II, която е попитана за съвет как снаха ѝ да спаси брака си. Нейно Величество отговаря на принцеса Даяна: „Не знам какво трябва да направиш! Чарлз е безнадежден случай.“ Сред откровенията на Лейди Ди е, че принц Чарлз бил непостоянен ухажор. Тя споделя, че както можел да ѝ звъни всеки ден в продължение на седмица, така можел и да не ѝ говори цели три седмици. Двамата са се срещали само 13 пъти преди да се оженят. Тя разкрива, че е била разстроена, когато в интервюто след годежа им, на въпроса дали са влюбени, Чарлз отговорил „каквото и да означава влюбен“.

Тя разкрива, че връзката му с Камила Паркър Боулс е започнала 5 години след началото на брака им. Когато Даяна го попитала, той отговорил: „Отказвам да бъда единственият Уелски принц, който никога не е имал любовница.“ За сексуалния им живот Лейди Ди казва: „Веднъж на три седмици.“

Даяна разказва и за борбата си с булимията, която става част от живота ѝ около аферата на Чарлз: „Мислех, че не съм достатъчно добра за това семейство и си го изкарах на себе си.“ Тя допълва, че болестта била дискретен начин да го направи.

Принцесата доверява и за това, че била „дълбоко влюбена“ в мъж, който мнозина вярват, че е бил нейният офицер телохранител Бари Манакий. Даяна била съкрушена, когато той умира в мотоциклетна катастрофа три седмици, след като бил принуден да напусне двореца. Извадки от тези записи бяха излъчени в САЩ още през 2004 година, но те никога досега не бяха ставали достояние на британските зрители. Принцеса Даяна загина при автомобилна катастрофа в Париж на 31 август 1977 година.



 

Последвайте канала на

Novini.bg
32462 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.09.07 | 22:43

3
За Надка от СДС всичко е само фалос.
EEL

2017.09.07 | 22:43

2
Оправете си годината!!!
Diana

2017.09.07 | 22:43

1
Имате грешка!! Умира през 1997 година, а не 1977...

Добави коментар

Водещи новини