Тръмп: Подкрепата за мен е по-силна отвсякога

  • 07 август 2017 16:25

  • 1572
  • 0
Тръмп: Подкрепата за мен е по-силна отвсякога
© Getty Images/Guliver

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския настоя днес, че подкрепата за него е по-силна отвсякога въпреки информацията, че някои републиканци обмислят кандидат-президентска кампания през 2020 г. без него, предаде Асошиейтед прес.

Тръмп заяви в Туитър, че неговата база от привърженици "е много по-голяма и силна от когато и да било преди (въпреки някои измислени проучвания във фалшивите новини)".

Той конкретно разкритикува в. "Ню Йорк таймс", който през уикенда съобщи, че някои републиканци, включително вицепрезидентът Майк Пенс, обмислят да се кандидатират за изборите през 2020 г. Пенс определи информацията като невярна.

Президентът заяви, че "историята на фалшивите новини за таен сговор с Русия, рекордното покачване на фондовия пазар, сигурността на границата, военната сила, работните места, определянето на кандидат за Върховния съд, икономическото въодушевление, дерегулацията и толкова много други неща сплотяват още повече базата на Тръмп. Никога няма да се промени!"

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1572 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини