Илон Мъск би шута на Амбър Хърд

  • 07 август 2017 12:09

  • 14962
  • 3
Илон Мъск би шута на Амбър Хърд
© Instagram

Шефът на Tesla и Space X Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, е взел решение да приключи своите отношения с актрисата Амбър Хърд, която е и бивша съпруга на Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е. За раздялата на горещата в последните месеци двойка съобщава "Дейли Мейл".

Според данните на изданието, Амбър Хърд е "опустошена" от разрива, който се случил преди около седмица. Източник на "Дейли Мейл" отбелязва, че Мъск разбрал за някои особености в поведението на приятелката си, които се оказали неприемливи за него.

"Амбър може много добре да манипулира и да бъде егоистична. Илон се върна в Лос Анджелис, докато тя от своя страна "ближе раните си" в Австралия", цитира изданието своя събеседник.

Напомняме, че за интимната връзка на актрисата с милиардера стана известно през април тази година. Тогава американските издания съобщаваха, че Мъск даже иска да направи предложение за женитба на Амбър Хърд.

Шефът на Tesla и Space X Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, е взел решение да приключи своите отношения с актрисата Амбър Хърд, която е и бивша съпруга на Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е. За раздялата на горещата в последните месеци двойка, съобщава "Дейли Мейл". Според данните на изданието, Амбър Хърд е "опустошена" от разрива, който се случил преди около седмица. Източник на "Дейли Мейл" отбелязва, че Мъск разбрал за някои особености в поведението на приятелката си, които се оказали неприемливи за него. "Амбър може много добре да манипулира и да бъде егоистична. Илон се върна в Лос Анджелис, докато тя от своя страна "ближе раните си" в Австралия", цитира изданието своя събеседник. Напомняме, че за интимната връзка на актрисата с милиардера стана известно през април тази година. Тогава американските издания съобщаваха, че Мъск даже иска да направи предложение за женитба на Амбър Хърд.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/ambr-khrd-poluchi-nov-udar-ot-sdbata-sled-razvoda-s-dzhoni-dep-izvesten-miliarder-izdrzha-samo-nyakolko-mesetsa-s-aktrisata-i-y-bi-shuta_news534632.htmlШефът на Tesla и Space X Илон Мъск е взел решение да приключи своите отношения с актрисата Амбър Хърд, която е и бивша съпруга на Джони Деп. За раздялата на горещата в последните месеци двойка, съобщава "Дейли Мейл". Според данните на изданието, Амбър Хърд е "опустошена" от разрива, който се случил преди около седмица. Източник на "Дейли Мейл" отбелязва, че Мъск разбрал за някои особености в поведението на приятелката си, които се оказали неприемливи за него. "Амбър може много добре да манипулира и да бъде егоистична. Илон се върна в Лос Анджелис, докато тя от своя страна "ближе раните си" в Австралия", цитира изданието своя събеседник. Напомняме, че за интимната връзка на актрисата с милиардера стана известно през април тази година. Тогава американските издания съобщаваха, че Мъск даже иска да направи предложение за женитба на Амбър Хърд.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/ambr-khrd-poluchi-nov-udar-ot-sdbata-sled-razvoda-s-dzhoni-dep-izvesten-miliarder-izdrzha-samo-nyakolko-mesetsa-s-aktrisata-i-y-bi-shuta_news534632.html

Последвайте канала на

Novini.bg
14962 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.08.16 | 20:13

3
тая хубавата ковра тъй го била оплела че чак щял брак да й предлага , шш алоооооо
Ввв

2017.08.16 | 20:13

2
Тази е просто от скъпите проститутки
Каро

2017.08.16 | 13:20

1
Смятай каква актриса е щом чух за нея покрай Джони Деп. Май е по скоро неква златотърсачка.

Добави коментар

Водещи новини