Мъртвият полицай Димитър Даскалов блъснат от кола и захвърлен в дерето?

  • 04 август 2017 10:11

  • 17924
  • 2
Мъртвият полицай Димитър Даскалов блъснат от кола и захвърлен в дерето?
© Novini.bg

51-годишният пенсиониран полицай Димитър Даскалов, чийто труп бе открит вчера в местността Комина, може да е блъснат от кола на пътя, а тялото му да е изхвърлено на пустото място. Това коментирали местните по време на издирването му, пише „Телеграф”.

Точно там, край асфалтовия път, се губели следите му. От мобилния оператор засекли последен сигнал на същото място от телефона на Димитър. Там ловното куче на Даскалов също изгубило следата му. Затова хората от Първенец предполагаха, че може да е блъснат от автомобил и шофьорът да се е опитал да прикрие катастрофата.

Според полицията обаче при първоначалния оглед на трупа на Димитър не били открити следи от насилие.

Припомняме, че бившият полицай Димитър Даскалов изчезна мистериозно в гората на пловдивското село Първенец на 27 юли. След непрестанно търсете, почти денонощно вчера той бе открит мъртъв от сина си Илия и брат му Георги. Двамата всеки ден участваха в доброволните екипи. Тялото на Димитър е в Съдебна медицина, за да се установи дали е починал от раната на главата си в следствие на падането, или е бил с начупени крайници и е издъхнал в адски мъки, страдайки дни наред.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
17924 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
странно

2017.08.06 | 18:48

2
На този етап се преустановява вендетата полицаи да трепят други полицаи или ченгета срещу други ченгета за неопределено време.
шерлок холмс

2017.08.04 | 15:29

1
знаше много....и в рекатааааа,

Добави коментар

Водещи новини