Цветанов: Изпълних ангажимент към Преображенски манастир, който лично поех през март

  • 03 август 2017 14:31

  • 3422
  • 4
Цветанов: Изпълних ангажимент към Преображенски манастир, който лично поех през март
© Фейсбук

Правителството осигури целеви средства, необходими за трайно възстановяване на пътя към уникалния Преображенски манастир край Велико Търново.

За това се похвали заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в социалната мрежа Фейсбук. Ето какво още написа Цветанов:

"Правителството осигури целеви средства, необходими за трайно възстановяване на пътя към уникалния Преображенски манастир край В. Търново. Това беше ангажимент, който лично поех през март, когато в рамките на предизборната кампания посетих манастира и разговарях с игумена отец Георги. Тогава обещах, че една от първите ми задачи като народен представител в 44-тото Народно събрание ще бъде да съдействам за отпускането на необходимия финансов ресурс.

Преображенският манастир е едно от най-зареждащите места, които съм посещавал. Той е истински символ на българщината и неизменна част от облика на региона, затова съм щастлив, че оказваме необходимата подкрепа и се радвам, че новината много зарадва игумена отец Георги и е добра за всички, посещаващи светата обител. Манастирът е не само любимо място за миряни от околностите, но и атрактивна дестинация за български и чужди туристи. Осеяната с дупки 2,5-километрова отсечка към манастира е единствената пътна връзка, а трасето не е ремонтирано от десетилетия.

Изключително щастлив съм също от факта, че успях да спазя и друг ангажимент, който поех пред жителите на Община В. Търново – да бъде финансиран ремонт на моста над р. Янтра при село Шемшево. Част от него рухна след обилните снеговалежи в края на февруари и затвори пътя между старата столица и четири села. Благодаря на кмета Даниел Панов и екипа му, затова че много бързо изготвиха проект за възстановяването. Добрата новина е, че необходимите средства вече са осигурени, след като на последното си заседание Министерският съвет одобри финансиране и за това мостово съоръжение", завършва Цветанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3422 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЦВЪКИ

2017.09.03 | 18:07

4
първо в ЗАТВОРА ,после в АДА.
ПЕДЕРАТОРА Е ГОЛЯМ БОКЛУК..

2017.09.03 | 18:07

3
ПЕДЕРАТОРЕ ЗАЩО МЕ ИЗТРИ.. ЗАЩОТО КАЗАХ ИСТИНАТА ..ЦВЪЦ Е НАПРАВИЛ ПОМЕН С ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ..ТАЯ ГРОЗНА СВИНЯ И ПЕДАЛ ,ПОНЕ ДА БЕШЕ БРЪКНАЛ ЗА 50 ЛВ . ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ...

2017.09.03 | 18:07

2
Пак ли тоя! Ай, сиктир....

2017.09.03 | 18:07

1
смърт за гейберите крадливи

Добави коментар

Водещи новини