Таксиметров автомобил се обърна по таван на "Цариградско шосе" (видео+снимки)

  • 01 август 2017 11:41

  • 9388
  • 2
Таксиметров автомобил се обърна по таван на "Цариградско шосе" (видео+снимки)
© Novini.bg

Таксиметров автомобил и бус са се ударили на бул. „Цариградско шосе“ на входа на София, като при катастрофата таксито се е обърнало по таван.

Това съобщиха от пресцентъра на МВР за Novini.bg. В 10.27 часа е получен сигнал за инцидент, в който леко са пострадали шофьор на такси и пътникът, който се е возил до него. Двамата мъже веднага са отведени за преглед в близката болница. Движението не е затруднено. Екипи на Пътна полиция изясняват обстоятелствата около инцидента.

Пострадалите от катастрофата на Цариградско шосе мъж на 46 г. и жена на 41 г. бяха приети в СО на УМБАЛ "Св. Анна" - София АД, съобщиха от пресцентъра на болницата. Стабилизриани са и адекватни, без опасност за живота. След напрвените предварителни прегледи е установено, че и двамата имат счупване на носа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9388 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВАЖНО!

2017.08.04 | 22:23

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

2017.08.01 | 17:53

1
Сигурно е карал без запалени фарове през горещият летен ден!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини