Кампания за посттравматични увреждания стартира в "Пирогов"

  • 01 август 2017 09:07

  • 4655
  • 2
Кампания за посттравматични увреждания стартира в "Пирогов"
©

Днес започва кампанията "Второ мнение при посттравматични увреждания след травма" в УМБАЛСМ "Пирогов", съобщиха от пресцентъра на здравното заведение.

Увеличение на случаите на посттравматични усложнения след травма, тази тенденция наблюдават ортопедите травматолози в болницата. Ето защо през целия месец август проф. Асен Балтов, проф. Диян Енчев и доц. Михаил Рашков и техните екипи от университетската болница ще провеждат профилактични прегледи.

По време на кампанията за прегледи и консултации към специалистите могат да се обръщат всички хора, чиито проблеми не отшумяват, въпреки проведено оперативно или неоперативно лечение.

За целта е необходимо пациентите да се запишат предварително на тел. 02/9154 457, всеки делничен ден от 09.00 до 12.00 часа.

Кампанията „Второ мнение за посттравматични усложнения след травма” започва на 1 август и продължава до края на месеца.

Прегледите и консултациите ще се провеждат всеки вторник, сряда и четвъртък между 10.00 и 15.00 часа в Рапортната зала на травматологичния комплекс, която се намира на втория етаж на централната сграда на университетската болница „Пирогов” (над Спешното отделение).

Желателно е пациентите да носят талон за травматолог, издаден от личния лекар или талон за рентгенови и лабораторни изследвания, които ще се назначат, ако е необходимо.

Последвайте канала на

Весела Найденова
4655 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.08.03 | 18:16

2
да ви кажа ли как ми махнаха гипса , а се оказа, че трябва да нося още 40 дни - това са специалистите в пирогов

2017.08.01 | 09:39

1
Травматичните увреждания в душата на българина могат да се излекуват само с всенародно въстание срещу властта на костовизма.

Добави коментар

Водещи новини