Ангел Джамбазки разкри кой не иска мир на Балканите (видео)

  • 28 юли 2017 07:46

  • 21229
  • 4
Ангел Джамбазки разкри кой не иска мир на Балканите (видео)
©

„Аз милиони от Цветан Василев не съм виждал. Лично никога не съм се срещал с него, не го познавам, не знам дори къде е имало офиси на КТБ“, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки. Коментарът му бе по повод това, че миолиони левове Цветан Василев е дал на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

Припомняме ви, когато Джамбазки стана евродепутат ВМРО бе в коалиция с партията на Бареков.

Джамбазки призна, че многократно са се водили разговори с Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва за странности, за купуване на гласове и за дарители, но никога не е получаван адекватен отговор по въпроса.

Относно Македония, Ангел Джамбазки заяви, че не републиката се занимава с България, а определени хора. Има определен кръг, който не желае братски страни на Балканите да са в добри отношения, обясни той и добави: „Трябва ни спокойствие и мир на Балканите“. С договора за добросъседство ние защитаваме мнозинството българи, които живеят в Македония, заяви евродепутатът. Новата власт в македонската република разбира проблемите и тя има възможността наистина да остане в историята, заяви още Джамбазки.

Последвайте канала на

Десислава Станева
21229 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.08.29 | 23:34

4
ТОЯ ПЕДАЛ ЕВРОДУПЕТАТ ,ПЛАЩА ЛИ СИ ДА СЕ ПОЯВЯВА В СТУДИЯТА ? МНОГО ЧЕСТО ГО ВИЖДАМЕ ДА СЕ ИЗКАЗВА "КОМПЕТЕНТНО "ПО РАЗНИ ВЪПРОСИ...КАКЪВ ЕРУДИТ ..УПС ЗАБРАВИХ ,ЧЕ Е ОТ ГРУПАТА НА ВИНКЕЛА...ТИЯ ЗНАЯТ ВСИЧКО ..ДАЖЕ ИМА ЛИ ЖИВОТ НА МАРС..
Богомил

2017.08.29 | 23:34

3
КОЙ ИЗМИСЛИ МАКЕДОНИЯ...??? КОЙ МИСЛИ 4Е БАЛКАНИТЕ МУ СЕ ПОЛАГАТ ПО ПРАВО...??? КОЙ ОЩЕ МИСЛИ 4Е РУСИЯ НИ Е БРАТ ??? ЕТО КОЙ( ПЛАТЕНИТЕ БЕЗРОДНИЦИ РУСОФИЛИ.) БОГ ДА ПАЗИ БЬЛГАРИЯ.

2017.08.29 | 23:34

2
ангелчо с Иво решихме довечера да ти дойдем на гости и да евем жена ти Деси ти да направиш салата и да сипеш по една ракия да не ядеш пак шамарите келеш с келешите че ше те евем и теб а Деската да гледа

2017.08.29 | 23:34

1
Изказването на Джамбазки за финансирането на кампанията съвместно с Бареков е, "Незнам кой ми сра в гащите".

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини