Харесайте facebook страницата ни

Ангел Джамбазки разкри кой не иска мир на Балканите (видео)

„Аз милиони от Цветан Василев не съм виждал. Лично никога не съм се срещал с него, не го познавам, не знам дори къде е имало офиси на КТБ“, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки. Коментарът му бе по повод това, че миолиони левове Цветан Василев е дал на Николай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, ... към профила .

Припомняме ви, когато Джамбазки стана евродепутат ВМРО бе в коалиция с партията на Бареков.

Джамбазки призна, че многократно са се водили разговори с Николай Бареков за странности, за купуване на гласове и за дарители, но никога не е получаван адекватен отговор по въпроса.

Относно Македония, Ангел Джамбазки заяви, че не републиката се занимава с България, а определени хора. Има определен кръг, който не желае братски страни на Балканите да са в добри отношения, обясни той и добави: „Трябва ни спокойствие и мир на Балканите“. С договора за добросъседство ние защитаваме мнозинството българи, които живеят в Македония, заяви евродепутатът. Новата власт в македонската република разбира проблемите и тя има възможността наистина да остане в историята, заяви още Джамбазки.

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
(гост)
29.08.2017 | 23:34

Изказването на Джамбазки за финансирането на кампанията съвместно с Бареков е, "Незнам кой ми сра в гащите".

Рейтинг:
 
4
(гост)
29.08.2017 | 23:34

ангелчо с Иво решихме довечера да ти дойдем на гости и да евем жена ти Деси ти да направиш салата и да сипеш по една ракия да не ядеш пак шамарите келеш с келешите че ше те евем и теб а Деската да гледа

Рейтинг:
 
12
Богомил (гост)
29.08.2017 | 23:34

КОЙ ИЗМИСЛИ МАКЕДОНИЯ...??? КОЙ МИСЛИ 4Е БАЛКАНИТЕ МУ СЕ ПОЛАГАТ ПО ПРАВО...??? КОЙ ОЩЕ МИСЛИ 4Е РУСИЯ НИ Е БРАТ ??? ЕТО КОЙ( ПЛАТЕНИТЕ БЕЗРОДНИЦИ РУСОФИЛИ.) БОГ ДА ПАЗИ БЬЛГАРИЯ.

Рейтинг:
 
4
(гост)
29.08.2017 | 23:34

ТОЯ ПЕДАЛ ЕВРОДУПЕТАТ ,ПЛАЩА ЛИ СИ ДА СЕ ПОЯВЯВА В СТУДИЯТА ? МНОГО ЧЕСТО ГО ВИЖДАМЕ ДА СЕ ИЗКАЗВА "КОМПЕТЕНТНО "ПО РАЗНИ ВЪПРОСИ...КАКЪВ ЕРУДИТ ..УПС ЗАБРАВИХ ,ЧЕ Е ОТ ГРУПАТА НА ВИНКЕЛА...ТИЯ ЗНАЯТ ВСИЧКО ..ДАЖЕ ИМА ЛИ ЖИВОТ НА МАРС..

Рейтинг:
 
31
 
Добави Коментар