Анджелина Джоли стана домакиня

  • 27 юли 2017 08:09

  • 16891
  • 2
Анджелина Джоли стана домакиня
© GettyImages/Gulliver

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския е оставила на заден план правенето на филми, за да стане по-добра майка. Тя посещава готварски курсове и върши обикновени неща, като да почисти след кучето, съобщава Ройтерс.
В интервю за сп. "Венити феър" актрисата и режисьор разказва, че животът й след раздялата с Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в е съсредоточен върху здравето и децата й.


"Всъщност сега се чувствам повече жена", казва Джоли и допълва, че поставя на първо място семейството.

Последният филм под нейна режисура за режима на кхмерите през 70-те, при който са загинали над един милион души, бе представен в Камбоджа през февруари. Световното му разпространение, включително чрез компанията Нетфликс, ще бъде през септември.
Извън популяризирането на филма, Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския казва, че няма интерес да работи над нов филм сега. Тя получи попечителство на шестте й деца с Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и очаква окончателното уреждане на развода.

"Искам просто да направя подходяща закуска и да поддържам дома", казва актрисата пред "Венити феър".
Джоли споделя, че по искане на децата е започнала да посещава готварски курсове.
"От девет месеца се опитвам да бъда наистина добра просто като домакиня, да почиствам кучешкото ако, да мия чиниите и да чета приказки за лека нощ", казва актрисата и допълва: "Ставам все по-добра и в трите".

Четиридесет и двегодишната Джоли е специален пратеник на Агенцията за бежанците на ООН, напомня Ройтерс.
Пред списанието тя разказва, че децата й са "много смели" след раздялата с Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в.

Джоли разкрива още, че е вдигнала кръвно и е развила парализа на лицевия нерв след раздялата. Актрисата споделя, че се е възстановила благодарение на акупунктура.
Интервюто на Джоли за "Венити феър" ще се появи в септемврийския брой на списанието, който излиза от печат на 8 август. В сряда бе публикувано онлайн.

Последвайте канала на

Нора Виткова
16891 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.08.01 | 22:05

2
И за минет не става вече горката, камо ли баница да върти!

2017.08.01 | 22:04

1
Е добре де...ше я взема да ми извърти една баница за довечера, пък ако не мой, аз ше и врътна едни кюфтаци на скара...кво толкоз 50/50!

Добави коментар

Водещи новини