Георги Гергов с остра критика към Корнелия Нинова: Дано си тръгне по-бързо от БСП (видео)

  • 24 юли 2017 08:27

  • 22195
  • 12
Георги Гергов с остра критика към Корнелия Нинова: Дано си тръгне по-бързо от БСП (видео)
©

Не съм разговарял с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в или Сашо Дончев. Няма и за какво. Опитах се да направя добро. Ясно стана, че това беше сценарий, за да компрометират главния прокурор. Сценаристите не успяха, но продължават с атаките. Питайте Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за дали участва в този сценарий. И аз мога да изпия две водки, но няма да се снимам в YouTube. Няма нужда някой да ме защитава.

Това каза в сутрешния блок на БТВ Георги Гергов от БСП. "Не съм дошъл тук да хленча какво се е случило с мен. Тази страница е затворена. Сега трябва да говорим какво се случва занапред. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за изговори доста лъжи при вас. Показваше едни листчета, които са ала-бала. Като се видим с нея си казваме здрасти, все пак сме културни хора. Не искам да говоря повече по тази тема. Въпросът не е приключил. В БСП се случват неща, които никога не са се случвали. Този маскарад рано или късно ще приключи. Ние сме лидерска партия, но не от един лидер, а от много. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за зачеркна много знакови лица, а така не се прави. Много председатели са дошли и са си отишли. Тя също ще си отиде и дано да е по-рано", допълни той.

"Моята амбиция беше да спечелим последните избори и да направим коалиция с ГЕРБ, за да водим държавата в правилната посока. БСП водеше 10 дни преди изборите, но се случиха всички тези изцепки. Ние бяхме победители, а след това се хванахме да говорим за Бузлуджа. Този паметник да си го оправят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Менда Стоянова. Така се отклонява вниманието от въпроса защо изгубихме изборите. Разговарял съм с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няколко пъти. Той е различен вече. Борисов е совалка на мира в Европа. Не може да му се отрече това, което прави в момента. Гергов не е предател и не очаквайте да отида при него. Той предложи на Нинова да стане председател на парламента. При една коалиция ГЕРБ-БСП - премиер щеше да бъде трети човек", разкри Гергов.

"Ние излъгахме един милион души. Сега ще споделя, че Корнелия дойде инкогнито в Пловдив и разговаряхме. Тя ми каза: "Жоро, знам, че ни си виновен. Какво да направя за компенсация". Аз не искам компенсации. Аз не искам БСП да бъде циркаджийска партия. Какви са тези младежи в бюрото? Рано им е да управляват БСП. БСП трябва да чува гласа на хората. Те очакваха едно, а получиха съвсем друго. Мен ми е обидно това, което се случи. Не съм тук, за да хвърлям бомби", завърши Гергов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
22195 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
не ти харесва да си честен

2017.07.27 | 10:37

12
ЩОТО НЕ МОЖА ДА ПРИЛАПАШ ЦЕЛИЯ ПАНАИР ПОД ФОРМАТА НА ОПЕРА, НАЛИ , И ТРЯБВАШЕ ДА НАПУСНЕШ КАТО ТИ ЛЪСНАХА ДАЛАВЕРКИТЕ? НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ СМЕ НЕТЪРПИМИ КЪМ ТАКИВА КАТО ТОЯ "ДРУГАР", АКО ИСКАМЕ НЕЩО ДА СЕ ОПРАВИ!

2017.07.27 | 07:21

11
не се нахрани, свиньо!!!!!!!

2017.07.25 | 12:40

10
ОВО СА МАСКАРИ..И ГРОБ И БУРЖОАЗНАТА БСП ...КОГА СТАНАТ СОЦИАЛИСТИ ,ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ.. ТОВА ЗНАЧИ ,ЧЕ МИЛИОНЕРИ УПРАВЛЯВАТ И ГРОБ И БСП..И ТОВА ЗНАЧИ ..НИКОГА...

2017.07.25 | 12:39

9
КОРНЕЛИЯ ЗАТОВА Я ИЗБРАХА ЗА ЗАМПРЕД НА СОЦИНТЕРНА ЗА ДА ПРАВИ КАКВОТО И КАЗВАТ БОКО ОВЧАРЯ И ГОШО СВИНАРЯ :)
вг

2017.07.25 | 12:38

8
С каквито се събереш,такъв ще станеш.Каква коалиция с ГЕРБ ти бръмчи в плешивата глава,бе Гергов? За да легитимираш всичките им кражби и провали?Или и ти да сеоблажиш покрай тях.Нима не видя,че се мъчат да прехвърлят вината за НДК и Боршош на Деница?Ако беше останала даслугу

2017.07.25 | 12:38

7
Коалиция с герб означава капиталистическа бкп.
НИНОВА И МИЛИОНЕРИТЕ ОТ ИБ НА БСП

2017.07.25 | 12:38

6
ПАРТИЯ НА МИЛИОНЕРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ. ЦЯЛОТО ИБ НА БСП СА МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ. НИНОВА, ДОБРЕВ, ЯНКОВ, ОВЧАРОВ, ГЕРГОВ,.... . ВСИЧКИ ДО ЕДИН. ОЛИГАРСИ. КАК СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ ДРУГАРИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? ИЛИ С ПРИСВОЯВАНЕ НА ДЪРЖАВНО И ОБЩИНСКО ИМУЩЕСТВО ? БЕЗСРАМНИЦИ НАГЛИ

2017.07.25 | 12:29

5
Охранена седесарска мутра. Цялото изпълнително бюро да се маха от Партията. Начело Виденов, иначе отивате в кенефа като СДС.

2017.07.25 | 12:28

4
Не си прав Георги.
НИНОВА И МИЛИОНЕРИТЕ ОТ ИБ НА БСП

2017.07.25 | 12:28

3
ПАРТИЯТА НА МИЛИОНЕРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ. ЦЯЛОТО ИБ Н А БСП СА МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ. НИНОВА, ДОБРЕВ, ЯНКОВ, ОВЧАРОВ, ГЕРГОВ,.... . ВСИЧКИ ДО ЕДИН. КАК СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ ДРУГАРИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? ИЛИ С ПРИСВОЯВАНЕ НА ДЪРЖАВНО И ОБЩИНСКО ИМУЩЕСТВО ? КАК СТАНАХТЕ СОБСТВЕНИЦИ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини