Мястото, където е открито тялото на Кристиян, е било обхождано по време на издирването му

  • 23 юли 2017 08:56

  • 8268
  • 3
Мястото, където е открито тялото на Кристиян, е било обхождано по време на издирването му
©

Мястото, където е открито тялото на Кристиян, е било обхождано по време на издирването му. Това съобщи пред Нова телевизия Цветан Славков, кмет на Триград, където на 8 юли неправоспособното 16-годишно момче блъсна с лек автомобил петима пешеходци.

„Мястото е трудно достъпно. Минавано е буквално на 5 метра, където е бил открит Кристиян. Предполага се, че е паднал от скалата, висока 120 – 130 метра, в храстите на пропастта и само малка част от тялото му се е виждаше. Вчера той беше открит от баща си”, обясни Славков. Той смята, че Кристиян се е самоубил заради стреса, получил при катастрофата от преди седмици.

Според местен жител и участник в издирването, смъртта на Кристиян е нещастен случай. Това е друга версия за инцидента, че момчето се е опитало да се качи на скалата, откъдето да има видимост към селото.

Пътят, където е станала катастрофата на 8 юли, не е осветен, няма и тротоари. Триград се посещава от много туристи и това е предпоставка за бъдещи инциденти. Кметът Цветан Славков каза, че от Община Девня са обещали от капиталовите разходи за 2018 година да бъдат заделени средства за изграждане на цялостен тротоар и от двете страни на улицата и за инсталиране на осветление от изхода на пещерата до самото село.

Според кмета, погребението на Кристиян е днес.

Последвайте канала на

Нора Виткова
8268 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Въйии

2017.07.27 | 01:42

3
Новини.бг много сте неграмотни, Триград е към община Девин, не Девня
едва ли

2017.07.27 | 01:42

2
Подобни хора рядко се самоубиват , просто защото май е расъл с чувство за безнаказаност -пролича си и по поведението на родителите, когато избяга - те също се държаха арогантно на фона на пострадалите блъснати от сина им хора. А и какво мислене се иска за да изхвърлиш телефо

2017.07.24 | 12:45

1
1 IDIOT po malko! AMIN !

Добави коментар

Водещи новини