Две версии за смъртта на Кристиян, алпинисти ще вадят тялото му от пропастта

  • 22 юли 2017 17:01

  • 116075
  • 3
Две версии за смъртта на Кристиян, алпинисти ще вадят тялото му от пропастта
© Булфото

Алпинисти ще изваждат тялото на 16-годишния Кристиян, който бе намерен днес мъртъв в района на Триград, информират от ОД на МВР- Смолян.

Трупът е в недостъпна местност, до пропастта не може да се стигне пеша. Тялото на 16-годишния Кристиян е открито днес от неговия баща, който продължи издирването. Момчето бе в неизвестност от 9 юли, когато изчезна, след като удари с автомобил четирима пешеходци край Триград.

Кристиян вероятно се е самоубил, скачайки от скалата, предполага кметът на селото Цветан Славков.

Екип разследващи полицаи извършват оглед на мястото, където е намерен трупът. След приключване на огледа, алпинисти ще пристъпят към изваждане на тялото. Според първоначални данни, момчето е паднало или е скочило от около 120-метрова скала. Предстои да бъде извършена и аутопсия, уточняват от полицията.

Районът, в който е намерено тялото, не е обходен при издирването, тъй като е недостъпен, обясняват от кметството. От полицията информират, че трупът очевидно е в тази пропаст от дни, вероятно още от нощта на пътния инцидент.

Фаталната катастрофа стана около десет минути след полунощ на 9 юли. Кристиян, който няма шофьорска книжка, блъсна с колата на баща си четирима пешеходци край Триград. След катастрофата младежът избяга, в контейнер за смет в околността бе намерен изхвърлен неговият таблет. Заедно с Кристиян в колата е пътувало и момиче. Кристиян е ученик от София, а през ваканцията бе при баба си в Триград. Близки на семейството предполагат, че момчето се е самоубило след преживения шок.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
116075 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Българ

2017.07.24 | 13:57

3
Едвали се е самоубил, по-скоро да е паднал...
Сгреших

2017.07.24 | 13:57

2
От всичката гадост и лъжи които се изписаха, и аз бях решил, че го крият роднините и че всичко е постановка ... да , извършил е нещо лошо от келешлък - КОЙ от нас не е бил млад и не е правил глупости ? Бог да го прости !

2017.07.24 | 12:04

1
Колко е грозно да преувеличаваме нещата. Визирам изказването на блъснатата туристка, дето каза, че случая ще се покрие....Всички българи сме си такива... Сами си се лъжем и си вярваме...Бог да го прости детето....

Добави коментар

Водещи новини