Пиян румънец си свали гащите в ресторант в Албена

  • 21 юли 2017 13:45

  • 5093
  • 1
Пиян румънец си свали гащите в ресторант в Албена
© pixabay.com (архив)

Районният съд в Балчик наложи глоба на румънски турист за непристойно поведение на публично място в черноморския комплекс "Албена", съобщиха от пресцентъра на Съдебната палата в Добрич.

Нарушителят Иван Й. на 29 години е признат за виновен, че на 17 юли около 18 часа в ресторант на хотел е нарушил обществения ред и спокойствието на присъстващите туристи и персонала като е събул късите си панталони и бельо.

До проявата се стигнало, след като сервитьори направили забележка на чужденеца, че влиза в ресторанта във видимо нетрезво състояние и гол до кръста, обут в шорти. В съдебната зала мъжът обяснил, че е възприел забележката, но, тъй като не разбирал езика, си събул панталона, за да покаже, че това не е бански, а панталон и под дрехата има бельо. Според показанията на един от свидетелите обаче летовникът се е съблякъл на два пъти като втория път събул и бельото си, което предизвикало възмущението на присъстващите, между които е имало и деца. При опит да бъде изведен от ресторанта чужденецът бутнал единия от сервитьорите.

Румънският турист не е обжалвал наложеното му административно наказание и вече е заплатил глобата от 100 лева за хулигантската си постъпка, посочват от Съдебната палата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5093 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
кънчо

2017.07.25 | 01:27

1
румънеца искал да му направят минет.

Добави коментар

Водещи новини