Бареков се срещна с президента на Източен Тимор

  • 20 юли 2017 17:14

  • 2096
  • 4
Бареков се срещна с президента на Източен Тимор
© Булфото (архив)

Eвродепутатът Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва се срещна с президента на Източен Тимор Негово Превъзходителство Франциско Гутиереш Лу-Оло, съобщиха от пресцентъра на партия "Презареди България".

Това се случи по време на дипломатическата мисия на депутата в бившата колония на Поругалия. Целта на визитата е проследяване на изборния процес по време на парламентарния вот, който ще се проведе на 22 юли.

Програмата по време на едноседмичния престой на пратениците на Европейския парламент в Източен Тимор е изключително интензивна. Тя включва още срещи с премиера Руй Мария де Арою и бившия президент и премиер и носител на Нобелова награда за мир Жозе Рамуш-Орта.
Eвродепутатът публикува снимки и коментира във Фейсбук състоялата се днес среща от високо равнище на европейската делегация. Ето какво написа той:

"Делегацията на Европарламента, включваща представители на три партии ЕНП, ПЕС и ЕКР, се срещна (с президента на Източен Тимор). Той е голямата политическа фигура тук след изборите в началото на 2017 г. Аз съм първият български политик и европейски консерватор, който се среща с него.

В разговора отделихме специално място за България, а аз му разказах за дейността ми по света като представител на ЕС, който отговаря за връзките ни с държавите от Пасифика, Латинска Америка и Африка.

Районът на Тиморско море е изключително богат на залежи от нефт и газ. Държа да подчертая, че заедно с Нова Зеландия, Източен Тимор е най-отдалечената географски държава от Европа и България".

Последвайте канала на

Нора Виткова
2096 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ss

2017.08.11 | 14:47

4
това лайно, живо ли е още ????????????
яя

2017.07.21 | 12:49

1
Пуснете водата и да отплува ...............

2017.08.11 | 14:47

3
яяя лайното се показа и засмърдя

2017.08.11 | 14:47

2
А защо не се опита да остане там за постоянно , не им ли трябват чалга-мърши , маскирали се като политици ?

Добави коментар

Водещи новини