Къмпинг „Каваци” може да остане без ток и вода

  • 20 юли 2017 14:09

  • 7255
  • 0
Къмпинг „Каваци” може да остане без ток и вода
©

Незаконно нахлулата в къмпинга фирма „Джи енд Джи”, която се представя за наемодател с фалшив договор, е иззела ключовете от рецепцията, ежедневно отнема половината оборот от касата, но не участва с никакви средства в разноските на къмпинга. Това ще доведе до спиране на тока и водата, се казва в съобщение до медиите от пресслужбата на на „Русалка холидейс” и „Хелио-тур С”.

Ситуацията е много тревожна поради агресивното поведение на нейните служители. Представителите на „Джи енд джи”, Зорница Илиева и Мария Гъркова, не допускат ресторантът да работи и той стои затворен, въпреки нуждата на туристите от топла храна и напитки.

„Джи енд джи” нямат нито лиценз за туристическа дейност, нито компетентен персонал и действат на територията на къмпинга само със сила. Представители на фирмата са се настанили в хотела без заплащане и без да показват пълномощно, което да дава право на ползване.

На насрочена пресконференция ще присъстват управителят и счетоводителят на „Каваци”, адвокат Мирослав Стойков и Мария Банева – от името на собствениците Евгения и Николай Баневи. Ще има представители и на полицията, които ще говорят за жалбите, подадени срещу самоуправството на „Джи енд джи”.

Последвайте канала на

Нора Виткова
7255 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини