Николина Ангелкова: Българското Черноморие не е Слънчев бряг

  • 20 юли 2017 08:55

  • 6205
  • 3
Николина Ангелкова: Българското Черноморие не е Слънчев бряг
© Нова телевизия

Предстоят много проверки на плажовете по Северното Черноморие. Започваме от "Златни пясъци" и продължаваме нагоре в посока Добрич. На плажовете проверяваме дали съответства свободната с платената зона, има ли медицински пунктове, проверяваме спасителите, както и отговарят ли санитарно-хигиенните условия на изискванията. Проверяваме всичко, за да се осигури комфорта на туристите. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия министрът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

Тя уточни, че е направена проверка по сигнал за мазут на плажа в Синеморец. Установихме че има петна от старо замърсяване извън териоториалните води на България, което вследствие на дъждовете е дошло до брега, на плажа до устието на река Велека. Веднага дадохме предписание на концесионера да сложи табела за замърсяването. На другите плажове на Синеморец всичко е чисто, заяви Ангелкова.

Тя коментира и предприетите от вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 проверки заради шума и алкохолния туризъм в Слънчев бряг. Българското Черноморие не е Слънчев бряг, а е тихо и спокойно място за почивка. Неслучайно миналата година България беше отличена в престижна класация като най-доброто място за семейна почивка. Ръстът на туристите у нас се дължи на разнообразието от услуги, които предлагаме, посочи министърът.

Ангелкова уточни, че самата тя почива на българското Черноморие.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6205 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гост

2017.07.31 | 14:31

3
За това ли стават министри, за да се скъсат от командировки и обикаляне? Нямат ли експерти, които да вършат тази работа!

2017.07.31 | 14:31

2
Затова пък цветущия, живописен и спокоен при Живков Сл. Бряг сега е секс-бардака на седесарската демокрация.
2

2017.07.31 | 14:31

1
Тая ако ставаше за нещо, нямаше да е всеки ден в новините да се оправдава. То сезона свършва, тя още не знае къде се намира и за кво са я сложили там!

Добави коментар

Водещи новини