Александър Ненков: Трудно е да се намери средата между инвеститорите и хората

  • 20 юли 2017 07:55

  • 1104
  • 3
Александър Ненков: Трудно е да се намери средата между инвеститорите и хората
© Булфото (архив)

Трудно е да се намери средата между инвеститорите и хората, каза депутатът от ГЕРБ Александър Ненков по БНТ.

проектозакона, изработен от Столична община, се предвижда изграждането на небостъргачите да става в райони като Цариградско шосе, зад Централна гара и кв. Люлин, около Околовръстното шосе. Ние очакваме и авиацията да каже дали тези сгради няма да пречат на самолетите от и за летище София", допълни той.

"С този законопроект високите сгради ще се изисква разрешение на Столична община. Също така се превежда да се прави и транспортна симулация, за да се види как може да се организация трафика в района", посочи още народният представител.

Ненков се спря и върху за зелените площи. Ние трудно може да решим всички проблеми. "Ние се опитваме да разширим зелената система. Дебатът обаче много сериозен, защото и собствениците на имотите, и хората имат своите интереси. Ние се опитваме да видим всички гледни точки", каза още той.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1104 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.07.20 | 18:14

3
Какво прозрение... Трудно е, пикльо, защото инвеститорите не са хора, а седесарски мошеници. От тяхната демокрация хората пострадаха най-силно.

2017.07.20 | 15:20

2
Г,СИН ПЕДАЛ СРЕДАТА ТИ Е ОТЗАД ,ТАМ КЪДЕТО ТИ ГО ЗАВИРАТ КРАВИ,БИЗОНИ ,РЯЗАНИ МАНАФИ И ДРУГИ...ДОКАТО ОТ ГРОБ СЕ НАВЕЖДАТЕ ,ВСЕ ЩЕ ВИ ГО ОТЦЕПВАТ...

2017.07.20 | 09:12

1
Инвеститори няма.

Добави коментар

Водещи новини