Астро съвет: Днес е ден за мистично преображение

  • 20 юли 2017 06:34

  • 17976
  • 0
Астро съвет: Днес е ден за мистично преображение
© Pixabay

Луна в Близнаци – носи бързи реакции и умозаключения. Лунната ви същност ще остане дълбоко подтисната, а ще изгрее слънчевата ви същност. Засилват се екстравертните качества, хората стават по-активни.

Мнозина може да почувстват, че са раздвоени. В този лунен период околните ще имат върху вас огромно въздействие. Владейте емоциите. Изключете скандалите от дневния си ред. Време, в което човек трябва обективно да оценява своите възможности. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Можете да се откажете от старите си навици. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система.

27-ми лунен ден (от 03:07 ч) е ден за мистично преображение, свързване с духовните източници, ден за постигане на божествена мъдрост и знание. Символ на 27-ми лунен ден е тризъбеца. Ден на Нептун, свързан е с водата. Този период представлява хармонично съчетание на разума с интуицията. Полезно е да се занимавате със самообразование. Християните свързват този ден с легендата за падането на манната небесна.

В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате. Всичко до един момент е хубаво, спокойно и изведнъж да се появят раздразнение, гняв, злоба. Човешката енергия е една, просто приема различни форми. Възможно е да превърнете енергията на чувствата във физическа. Фитнес клуба и басейна биха освободили всички “камъни” от душата. Ден, в който трябва да се обърне всеки към божествената мъдрост и знания, към своите душевни източници. Не е време за рационализъм и прагматизъм. Обърнете се към своя вътрешен глас, непременно помислете над своите трудности, които ви измъчват. Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми. Ден за медитация. 27-ми лунен ден е посветен на вътрешният, духовният мир на човека.

27-ми лунен ден прави уязвими и коленете. Енергийно благоприятен ден. Полезно е да се слуша музика, да се общува с природата, с близки хора, роднини. Да се изключат алкохола и цитрусовите плодове. Само съблюдавайки хармонията на деня, може да се почувства резултата от вътрешната работа, духовните промени.

Секс - Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие. Опасно е да се прави секс във вода или до вода, тъй като може да предизвика здравословни проблеми и заболяване на пикочо-половата система.

Бизнес – подходящо време за благотворителност. Всички останали операции с парични знаци са обречени на неуспех. Затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство. Счита се, че парите дадени за благотворителност, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Подстрижка - Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
17976 0

Свързани новини

Водещи новини