Кола и камион се удариха челно край Враца

  • 19 юли 2017 19:16

  • 7470
  • 0
Кола и камион се удариха челно край Враца
©

Жестока катастрофа стана около 17 ч. на обходния път край Враца, предаде "Конкурент".

Тежкото пътно-транспортно произшествие е станало на надлеза при керамичната фабрика, близо до разклона за село Косталево. Пътуваща от Видин към София лека кола „Мицубиши галант”, по все още неясни причини, се забива челно с висока скорост в идващ от  столицата камион МАН, натоварен със строителни материали. В японската кола са пътували трима възрастни и две деца. Сблъсъкът е бил толкова силен, че леката кола буквално е смачкана в предната си част, а предният мост на камиона е счупен от удара. Колелетата на тежката машина са на метри от камиона.

По първоначални данни най-тежко пострадал е шофьорът на леката кола, който с множество фрактури, вътрешни травми и с опасност за живота е приет в спешния център във Враца и препратен в реанимацията. В различна степен са пострадали и другите двама от възръстните пътници, на които също е оказана спешна медицинска помощ. Най-леко според лекарите са пострадали пътуващите на задната седалка момче и момиче, които нямат сериозни наранявания. Децата са били качени последни на линейките.

Полицията все още разследва причините за сблъсъка и ограничава движението в района, в който се е образувала огромно опашка от тирове и в двете посоки. Движението по обходния път се отбива и пренасочва по дублиращи маршрути, за да се избегне тапа на трафика от Видин за София.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7470 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини