Сотир Цацаров: Недостойно е Веселин Марешки да обосновава собствената си невинност с клевети (видео)

  • 19 юли 2017 13:58

  • 7791
  • 5
Сотир Цацаров: Недостойно е Веселин Марешки да обосновава собствената си невинност с клевети (видео)
© Булфото

Недостойно е Веселин Марешки да обосновава собствената си невинност с хвърлянето на клевети срещу наблюдаващия прокурор. Това каза пред журналисти главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в във връзка с изказване на председателя на ПП „Воля“ от тази сутрин, че обвиненията срещу него са скалъпени, а прокурор Виолета Радева е била заловена да кара пияна, предаде репортер на Novini.bg.

„Разбирам правото на всеки обвиняем да защитава себе си, то не може да бъде отречено, както по смисъла на наказателно-процесуалния кодекс, така и публично. Не съм гледал г-н Марешки, но от всичко, което разбрах, което е казано, разбирам, че тук не става дума за защита, а на моменти за откровени клевети“, заяви Цацаров.

„Да се обосновава собствената невинност с хвърлянето на клевети върху наблюдаващия прокурор на делото е най-меко казано невъзпитано, а най-откровено недостойно. Недостойно за мъж, за член на парламента“, каза главният прокурор.

„Познавам много добре работата на прокурор Виолета Радева, твърдя, че това е прокурор, който за времето, в което е работил в Прокуратурата няма нито едно нарушение, нито едно дисциплинарно наказание. Ако е решил, че като депутат, мъж, гражданин, това е нормалната позиция на защита – хвърлянето на клевети върху наблюдаващия прокурор – сбъркал е както институцията, така и личността на колежката. Негов е изборът“, каза още Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7791 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ттттъп

2017.07.25 | 05:19

5
Много антипатичен човек, изглежда нечистоплътен и все използва думата "българския народ"

2017.07.25 | 05:19

4
А достойно и ненаказуемо ли е да караш пияна автомобил и да няма последици?

2017.07.25 | 05:18

3
Ти ли говориш за достоинство? Достойно ли е да припкаш в офиса на член на политбюро на БСП за инструктаж или поръчка? А?

2017.07.21 | 05:25

2
А ДОСТОЙНО ЛИ Е БОКО ДА ЦЕЛУВА ЕРДОГАН ПОД ТУРСКОТО ЗНАМЕ?
Магарешки

2017.07.21 | 01:27

1
Лапай свиньо !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини