Румяна Арнаудова за починалия Алекс от Бяла: Повдигнато е обвинение за убийство (обновена+видео)

  • 18 юли 2017 07:44

  • 17471
  • 3
Румяна Арнаудова за починалия Алекс от Бяла: Повдигнато е обвинение за убийство (обновена+видео)
© Булфото (архив)

На 30-годишния Валентин Михайлов, за когото се смята, че е убил 16-годишния Алекс от русенския град Бяла е повдигнато обвинение за убийството с хулигански подбуди, стана ясно от включване на говорителя на главната прокуратура Румяна Арнаудова по БНТ.

Събедничката на медията допълни, че това е най-тежкото възможно наказание и че за това престъпление се предвижда доживотен затвор без право на замяна. Тя се спря и върху побоите над лекарите. Според нея се предвижват промени в нормативната база. Предвижда се бързо съдебно производство срещу побойниците (7-дневен срок) и да се даде на лекарите възможност да събират доказателства срещу лицата, които са ги нападнали. "Нямаме данни побойници да са били обявени за невменяеми", каза още Арнаудова.

Темите бяха коментирани и от госта в студиото доктор Мирослав НенковМирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност . Той изрази мнението си, че в болниците трябва да има камери. "Ако трябва, болниците ще се превърнат в два Биг Брадъра", каза той, визирайки всевиждащия персонажа от романа на английския писател Джордж Оруел 1984. Той се се спря и върху убийството в Бяла. "Не е нормално 30-годишен мъж да удари 16-годишно момче", посочи той.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
17471 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
руме моме

2017.07.18 | 18:54

3
Румяно моме, не се е...вайте с българите, не се гаврете със смъртта и ежедневните нападения и убийства на българи от цигани. Българинът много търпи, но когато превърти става страшно. Толкова, че някой може и да отслабне само за 24 часа.
НЯКОЙ СИ СЪДИЯ

2017.07.18 | 17:18

2
ТОЯ МЕ БУТА ЛИ ПАРИЧКИ ? Е ТОГАВА ПОД НОЖА ,ЩОМ МУ НЕ УВИРА ГЛАВАТА ..ПОНЕ МУ ПОДСКАЗАХМЕ ,ЧЕ СЪДИЙСКАТА МАСА СЕ КЛАТИ ...

2017.07.18 | 17:14

1
"Смятало се"... Седесарското правораздаване още не знае убиеца за деяние пред свидетели. Седесарско беззаконие.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини