Астросъветът за 18.07.17: Пийте малко вино преди интимните игри

  • 18 юли 2017 06:50

  • 3242
  • 0
Астросъветът за 18.07.17: Пийте малко вино преди интимните игри
© Булфото (архив)

Луната продължава да е в знак Телец. Увеличава се силата на волята ни, търпението. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Гърлото е уязвимо и трябва да се пази не само от студени и газирани напитки, но и от прекалено горещи, прекалено говорене, викане.

25-ти лунен ден (от 01:44ч) – Пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост. В храненето е желателно да има ограничение. Може да се проведе и гладуване. Препоръчват се очистителни процедури. Фазата способства за смъкване на килограми, затова нека се има предвид от тези, които искат да се отърват от някое и друго килце да погладуват или да минат на диета. Добре е повече да почивате, да запазите спокойствие, противопоказно е да бързате и да се суетите. Бързането само ще донесе повече проблеми. Всичко, което правите трябва да има своето основание. Срещите протичат добре, но без особен подем.

Отношения - Желателно е членовете на семейството да контактуват колкото може по-малко. Всеки трябва да осъзнае своята роля в семейството и да помисли как да промени към по-добро личните отношения. Избягвайте да задавате въпроси и всички откровени разговори, както и изясняване на отношенията. Постарайте се да заинтересовате партньора си и да намерите общо развлечение.

Интимен сценарий - Създайте интимна вечеря с добра храна, романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино. Това трябва да е подготовка за дългия маратон в леглото. Днес бързият секс не е привлекателен. Може да започнете с разпускащ масаж. Дългата прелюдия, откриване на нови ерогенни зони, сладострастни пориви. Подходящ е чувственият и бавен секс. Ето какво ще ви хареса сега.

Бизнес - Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Подходящо време за провеждане на инвентаризация, не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Сънищата са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате. Ако в този лунен ден сте сънували лош сън, това означава, че злите сили искат да проникнат в душата ви.



Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3242 0

Свързани новини

Водещи новини