Ангелкова инспектира морски плаж „Златни пясъци“

  • 17 юли 2017 17:01

  • 1469
  • 2
Ангелкова инспектира морски плаж „Златни пясъци“
©

Министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard се включи в проверка на състоянието на морски плаж „Златни пясъци“, който е даден на концесия. Екипът на министерството не откри нарушения. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на туризма. Всички обекти на територията на плажа са в съответствие с одобрената от министерството схема за поставяне на преместваеми обекти и съоръжения, бе отчетено по време на инспекцията.

Работят 26 спасителни поста с 52-ма спасители. Всички указателни табели са поставени. Морският плаж е почистен, има медицински пунктове, както и реанимационен пункт.

Проверките по плажовете ще продължат през целия сезон както самостоятелно от екипите на Министерството на туризма, така и съвместно с другите държавни и общински институции, категорична бе министър Ангелкова.

Целта е да се гарантира спокоен и успешен сезон за туристите и за стопаните на плажовете.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1469 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Един

2017.07.17 | 18:55

2
А Кога Ще Оправят Достъпа До плажа На Кабакум ,не Могат Да Се Разминат 2 Коли И Няколкокилометров Път Без Изход,що

2017.07.17 | 17:55

1
длугалгата ангеЛикова какво се зачела в сумата за подкуп...аха нямало коЛупция сред великите инспектоЛи министри на борко...сиголно но Лисчето пише колко са спаситеЛите и медцински пункотве....спасете давещите се в тази страна. :Д

Добави коментар

Водещи новини