Харесайте facebook страницата ни

Пищната студентка Илона Попова: Продължавам с теологията!

Духовниците спряха да ме нападат заради участието ми в конкурса „Мис Силикон“. Не съм изключена от Богословския факултет и есента ще бъда четвърти курс. Това сподели пред "България Днес" силиконката Илона Попова.

26-годишната брюнетка трябва да бъде четвърти курс "Теология" в Софийския университет. "Надявам се мълчанието след нападките да не бъде затишие пред буря. Като отида есента във факултета, ще си проличи дали има някакви санкции. Но те нямат право и основание, за което да ме изключат", категорична бе Попова.

Илона бе една от участничките в сочния конкурс "Мис Силикон" и с появата си вбеси преподаватели и духовници в Богословския факултет. Те написаха отворено писмо до ръководството и медиите, в което обвиняват силиконката в неморално поведение, уронващо престижа на факултета.

"Писмото е написано анонимно и по гнусен начин. Три години наричах тези хора мое семейство. Ще се разправя с тях, докараха баба ми до болница", скочи в своя защита пищната студентка. Повод за разразилия се скандал стана и разкритието на Илона, че се надява скоро да бъде новата най-секси учителка.

"Искам да преподавам религия и настоявам този предмет най-сетне да се въведе в училищата. Ние сме християни и трябва да се възпитаваме в този дух. Обожавам децата, те мен също", сподели пред вестника Илона. Тя бе категорична, че в школото ще спазва строг дрескод и прилично държание.

"Знам отлично къде е границата и не я прекрачвам. Дрехите и поведението се избират съобразно аудиторията и обстановката. Ще бъда много добра учителка и с удоволствие ще работя", разказа пред вестника силиконката. Наскоро моделката скочи публично на жените, които я нападат за поведението й. Тя обясни, че дори колите им не струват колкото нейните хирургични интервенции.

"Много е несериозно, когато ме занимават със своите комплекси жени, каращи коли за не повече от 10 000 лв., а на мен само бюстът ми е толкова. Значи по една елементарна сметка аз нося по себе си близо три техни коли, ако не и повече. Само в интервенции, без да броя рокли, гримове, коси и поддръжка. За да изказваш мнение и да занимаваш някого, трябва да си минимум на неговото ниво. Ей така, просто си разсъждавам", заяви Попова и провокира разнопосочни мнения.

Коментари
Коментари (5)
Коментирай
4EPA (гост)
08.12.2017 | 17:46

basi 4umata

Рейтинг:
 
0
(гост)
08.12.2017 | 17:47

тъз е мноо одухотворена, възнася те до нибето

Рейтинг:
 
0
каката на баткото (гост)
27.07.2017 | 15:46

машала с богословие си е изкарала парите за трите коли! какви ли са даренията на богомолците!?

Рейтинг:
 
0
(гост)
27.07.2017 | 17:30

Taq povecheto prilicha na Prostitutka ot okolovrastnoto dokolkoto studentka :))

Рейтинг:
 
0
(гост)
15.10.2017 | 20:45

Тая спаружена седесарска тромпетистка ли е пищна студентка?

Рейтинг:
 
4
 
Добави Коментар