Харесайте facebook страницата ни

Трансформацията на това момиче я научи да живее

Показвали сме ви много от трансформациите на американки и британки, които са повече от изумителни. Темата вълнува всяка дама, която има желание да поддържа перфектна форма и затова решихме да ви срещнем със Софи. Тя е момичето, което стои зад успешния кулинарен блог foodieboulevard.com и както повечето от нас, в миналото е имала трудни взаимоотношения с храната.

Софи е завършила журналистика и масови комуникации, както и бизнес администрация, в момента е синиър текникъл райтър в голяма компания. Тя е момиче с офисно ежедневие, което прави съветите и подходът й към храната много полезни и практични за всички работещи дами. Софи е открита, много позитивна и говори за храненето с такъв плам, че веднага те мотивира да пипнеш тук-таме хранителните си навици. Тя не се притеснява да говори за проблемите с теглото, през които е преминала и иска по този начин да покаже на все повече българки, че има изход от омагьосания кръг на непрекъснатите диети и строги режими, които обикновено водят до йо-йо ефект.

Прочети повече ТУК.
 

Коментари
Коментари (1)
Коментирай
(гост)
18.07.2017 | 07:47

Както и да се "трансформира" ще си остане седесарска коза като Надка Михайлова. Трансформации стават само с образование, а не с духане.

Рейтинг:
 
0
 
Добави Коментар