Харесайте facebook страницата ни

Герман Костин поиска да излезе от ареста (видео)

1 от 1
Предишна Следваща

За пореден път Герман Костин, обвинен за убийството на "детето в куфара" Никита Леонтиев, поиска промяна на мярката си за неотклонение, както и отвод на съдебния състав, предаде репортер на Novini.bg

Защитникът му, адвокат Капка Гергинова, заяви пред съда, че правата на нейния подзащитник се нарушават системно и към него не се отнасят както към всички задържани. По думите й преди съдебните заседания лишават Костин от жизненоважни храни. Също така Гергинова посочи, че председателят на съдебния състав взема еднолично решения и съдът не предоставя превод на всички материали по делото на нейния подзащитник Герман Костин.

По повод направеното искане за отвод магистратите заявиха, че искането не отговаря на обективната истина, както и че съдът няма задължение да предоставя всички материали с превод на подсъдимия.

По повод направеното искане за промяна на мярката за нотклонение, съдебният състав ще се произнесе в края на съдебното заседание, след като бъдат разпитани свидетелите, тъй като исканията са многобройни, подчерта председателят на съдебния състав.

Коментари
Коментари (1)
Коментирай
(гост)
19.07.2017 | 23:32

Иска, ама не може. Това престъпник да е на свобода го могат само Костов, Бисеров, Софиянски, Цветанов и Борисов.

Рейтинг:
 
1
 
Добави Коментар