Родителите на Изабела, засмукана от джакузи: Гледахме да не плачем пред нея през тези пет месеца (ви

  • 17 юли 2017 08:13

  • 90914
  • 1
Родителите на Изабела, засмукана от джакузи: Гледахме да не плачем пред нея през тези пет месеца (ви
©

Детето, което през зимата пострада в хотелско джакузи, вече е здраво. Преди дни 5-годишната Изабела преживя поредната операция. Семейството възнамерява да съди хотела, където стана инцидентът, а прокуратурата продължава разследването си.

През февруари Изабела с майка си и баба си отива на басейн в 5-звезден хотел на Златни пясъци. Оказва се, че джакузито е без обезопасителна решетка и вакуумът буквално засмуква вътрешностите на детето. Родителите не могат да си обяснят как е възможен подобен пропуск в безопасността на скъпия хотел.

„Тя плува като рибка, по-добре от мен и накрая реши да влиза в джакузито, да стоплим преди да тръгнем. Изабела реши да сяда в ъгъла като мен и баба и. Изведнъж започна да вика и да се държи за корема. Пробвам да дърпам и да я вдигна и не става, вакуумът беше доста силен”, спомня си Никол Флойд, майка на момичето.

Христо Христов и Никол Флойд преживяват най-тежките 5 месеца – в борба за живота и здравето на детето си. Семейството казва, че от хотела не са правили опити да се свържат с тях.

Управата на Златни пясъци АД, чиято собственост е хотела, заяви пред БТВ, че от „деликатност” не са потърсили среща с родителите на Изабела, но от лекарите са се информирали за състоянието й.

„На един разпит се видяхме с една жена, тя каза, че била управителката и това беше! Извиняваме се, ако можели, ще помогнат и това беше. Много бихме искали да имаме контакт, да се видим, да дойдат да видят детето как е, какво става с нея, ще е добре”, отбелязва бащата. Той добави: "Нека им остане като обеца на ухото да си гледат по-добре работата".

"Гледахме да не плачем пред нея през тези пет месеца", спомня си ужаса мъжът.

Изабела няма спомен от инцидента. След трите операции лекарите вярват, че има възможност детето да се възстанови напълно.

Родителите благодарят на лекарите за грижите.


Последвайте канала на

Мая Йорданова
90914 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.07.18 | 19:36

1
РЪКОВОДСТВОТО НА ХОТЕЛА ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА? ДА ПОДАДАТ ЖАЛБА В СЪД В САЩ, ТАМ ЩЕ БЪДАТ ЗАЩИТЕНИ ПОСТРАДАЛИТЕ И ОСЪДЕНИ ВИНОВНИТЕ.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини