Жена загина след катастрофа на пътя Русе-Бяла

  • 16 юли 2017 20:18

  • 26542
  • 0
Жена загина след катастрофа на пътя Русе-Бяла
© Булфото (архив)

Жена загина след катастрофа Русе-Бяла, предаде Фокус.

В 16.56 часа е постъпил сигнал за катастрофа с два леки автомобила на главния път Русе – София. Инцидентът е станал на около 400 метра след ресторант „Мидата” /землището на с. Тръстеник/ в посока гр. Русе. Според първоначалните данни, от пристигналите на местопроизшествието полицейски служители, е имало челен сблъсък между кола с марка „Опел” с русенска регистрация, управлявана от 57-годишен мъж и лек автомобил БМВ с разградска регистрация с водач мъж, също на 57 г.

Трима са пострадали при инцидента - двама мъже и жена. Необходимо е било съдействие на спасителен екип от пожарната за извеждане на пострадал от едната кола. Ранените са били отведени в русенската болница от екипи на ЦСМП. По-късно от медицинското заведение са съобщили, че е починала 46-годишна жена.

Заради катастрофата движението по главния път е спряно. Екипи на полицията организират обходен маршрут през село Иваново и град Две могили. На местопроизшествието се извършва оглед от дежурна оперативна група на ОДМВР – Русе. Предстои изясняване на причините и обстоятелствата, довели до възникване на инцидента.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
26542 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини