Днес човек приема допълнителна енергия

  • 16 юли 2017 06:43

  • 25813
  • 0
Днес човек приема допълнителна енергия
© pixabay.com

Луната е в знак Овен.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

23-ти лунен ден (от 00:38ч) е напълно безопасен период, но може да стане и опасен, ако човек греши и върши неправилни действия. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза, да може да завърши най-неотложните си дела, които не трябва да се пренасят в новия цикъл. Време за активни действия, но гледайте да не превърнете тази активност поради нетърпение в агресивност. В противен случай възникват проблеми. Не се препоръчва да се намирате на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции. Неблагоприятно време за покупки. Имайте самоконтрол. Съсредоточете се върху своите цели.

За бизнеса е сложен период. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви.

Отношения - Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Висок е рискът главата на семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск.

Неподходящо време за сключване на брак. Семейства създадени в този период са обречени на спорове и скандали. Подходящо е за развод в 23-ти лунен ден. Неприятните процедури ще преминат бързо и по-безболезнено.

Секс - От интимност сега е желателно да се въздържате, още повече че в този ден са твърде уязвими половите органи както на мъжете, така и на жените. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Занимавайте се с нещо друго.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
25813 0

Свързани новини

Водещи новини