Младоженка се самоуби 40 дни след сватбата, съпругът й не вярвал, че е девствена

  • 14 юли 2017 15:59

  • 68391
  • 2
Младоженка се самоуби 40 дни след сватбата, съпругът й не вярвал, че е девствена
© Pixabay

Мложенка от Таджикистан се самоуби 40 дни след сватбата си. Причината за фаталното решение е, че 40-годишният й съпруг твърдял, че му е представила фалшив тест, доказващ девствеността й, съобщава „Independent”.

Подобни тестове са наложени от властите в азиатската държава. Медицински прегледи преди венчавката се правят и на мъжете, и на жените.

18-годишната Ряаджаби Куршед отнела собствения си живот, след като съпругът й решил да сключи брак с още една жена. Момичето обяснило на родителите си, че в продължение на месец и половина понася жесток психологически тормоз от страна на мъжа си. Той я принудил да си направи още два теста, освен задължителния по закон. Не повярвал обаче на резултатите на нито една от „проверките”.

След смъртта на младоженката съпругът й е обвинен в склоняване към самоубийство. Ако бъде признат за виновен от съда, може да получи наказание от осем години затвор. В своя защита мъжът заявява: „Съпругата ми ми даде писмено разрешение да се оженя още веднъж, защото тя не беше девствена, когато сключихме брак”.

Последвайте канала на

Novini.bg
68391 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.01.03 | 10:26

2
ей пак със цигани ни занимавате а? хахахаха :-)
ал

2017.12.13 | 11:32

1
Проверка за девственост при мъже?

Добави коментар

Водещи новини