5 неща, които ще се случат в "50 нюанса освободени" (видео)

  • 12 юли 2017 17:16

  • 2682
  • 0
5 неща, които ще се случат в "50 нюанса освободени" (видео)
©

След като страстната любов на Анастейша Стийл и Крисчън Грей премина през различни изпитания, дойде време да видим на голям екран тяхната сватба. Двамата ще се врекат във вечна вярност в новия последен филм от трилогията, който ще излезе на голям екран 14 февруаи 2018 година.

Трейлърът на лентата е вече тук и ни представя сватбения ден на двойката. От видяното обаче се разбира, че бракът не им носи дежурното "заживели дълго и щастливо", защото пред тях стоят множество предизвикателства.

Кои са те, може да разберете в следващите редове, затова ако не искате да разбирате сюжетните изненади в лентата, не четете по-долу.

* Докато се намира в болницата, за да се грижи за доведения си баща Рей, Анастейша открива, че е бременна. Новината обаче не е приветствана с радост от Крисчън, тъй като я обвинява, че е е забременяла умишлено и се тревожи, че тя ще поставя детето пред него и техните отношения.

* След като Ана и Крисчън се завръщат от медения си месец в Европа, Грей излиза извън града, а Ана излиза с приятелката си Кейт Кавана за по няколко питиета. Когато се връща у дома обаче, тя открива, че бившият ѝ шеф Джак Хайд, който се превръща в изключително опасен персонаж в "Петдесетте нюанса по-тъмно", е разбил дома ѝ в опит да я отвлече. Тогава плановете му не успяват, но на по-късен етап той успешно похищава Миа Грей и иска от Ана 5 млн. долара, за да не нарани сестрата на Крисчън.

Повече четете ТУК

Последвайте канала на

woman.bg
2682 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини