Сафари с кабрио - трабанти е най-популярното забавление това лято в Слънчев бряг

  • 11 юли 2017 07:23

  • 32315
  • 2
Сафари с кабрио - трабанти е най-популярното забавление това лято в Слънчев бряг
© Булфото(архив)

Сафари с трабанти е най-популярното и ново забавление това лято в Слънчев бряг. Екскурзиите се провеждат всеки ден, сафарито продължава 4 часа, включен е и обяд, разказа за БТА Петър Бянков, управител на туристическа агенция в курорта.

Екскурзията предоставя възможност на туристите да се запознаят с живота и обичаите на хората в селата в региона, с прекрасната природа в Стара планина и да се наслаждават истински по време на пътуването с кабрио - трабанти. Самото пътуване е изпълнено с много приключения и емоции. Цената за възрастен е 65 лева, децата плащат по 45 лева.

В околностите на курорта се организират също джип сафарита, сафари с танк "амфибия", конна езда, дайвинг инструктори показват на туристите красотите на дъното на Черно море, пиратски партита на кораби и много други. Феновете на екстремните преживявания купуват най-много разходка с 8-колесна Амфибия. Цената е 55 лева за двучасов трип. Включва безплатен транспорт на хората от и до хотелите, защитни елементи и застраховка, шофьор-екскурзовод с български, английски, руски език и иврит.

Почивката на морето туристите разнообразяват и с джип сафари, казва Бянков. С офроуда се достига и до параклиса "Св. Св. Константин и Елена", известен с лековитата си вода.

Един час разходка с АТВ в Слънчев бряг струва 60 лева. Ако на машината са двама цената е 90 лева. Романтичната разходка с файтон струва 60 лева за час, а наемането на електрическа количка в Слънчев бряг е 35 лева. Едночасова разходка с велосипед струва 5 лева, а за 24 часа цената е 20 лева. Подводното гмуркане е 90 лева за начинаещи и 70 лева за сертифицирани водолази.

Последвайте канала на

БТА
32315 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.07.17 | 21:10

2
Прекрасна кола, ремонто-пригодна, не е като седесарските шевролети и мерцедеси фара им струва колкото трабант.
Бай Онан

2017.07.11 | 11:23

1
Аз пък си направих една "Романтична Злобарка",за без пари!!!:::::DDDDDD Нищо,че моят Трабант не е кабрио!!XXL и Hustler!!:::::DDDDD

Добави коментар

Водещи новини