Цветан Василев: Прокуратурата и ДАНС са с обща криминална атака срещу КТБ

  • 10 юли 2017 19:56

  • 14327
  • 4
Цветан Василев: Прокуратурата и ДАНС са с обща криминална атака срещу КТБ
© Булфото

Прокуратурата и ДАНС са с обща криминална атака срещу КТБ. Коментарът е на банкера Цветан Василев, който е публикуван на личния му сайт.

В изявлението си той отново намеква, че е невинен, за разлика от присъстващите на срещата в президентството, която Василев определя като „махленска седянка”. По повод разсекретените от президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на стенограми от закритата среща през 2014 година, банкерът посочва, че никъде не се споменава името на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, което три години по-късно продължавало да бъде табу.

В края на миналата седмица президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на публикува втората част от стенограмата за КТБ. Главният герой във фалита на банката - Цветан Василев, който от 2014 година живее в Белград, отново пусна изявление в личния си сайт. В него той определя консултациите в президентската институция от 14 юли 2014 година като „Страшния съд”.

В писмото си Василев пише, че „всички и най-вече опозиционерът по това време Борисов са единодушни, че става въпрос за криминална атака, подкрепена от истерясалата кампания на свинско-кафявите медии. Нито един от тях, обаче, няма смелостта да каже, че фронт на криминалната атака са държавното обвинение и ДАНС. Няма и как да стане, след като основната част от присъстващите са техни „клиенти“, някои от които очевидно наскоро отървали се от зловещата им „прегръдка“. На други вероятно пък е било обещано да се освободят. С една дума – форумът трябва да мете натвореното от прокуратурата и службите заради желанието на клана, олицетворяван от Пеевски, да притежава това, което е контролирано от банката и чието придобиване е финансирано от нея. Естествено, обаче, името на Пеевски не се споменава. То и тогава, както и сега – 3 години по-късно – е табу”, добавя още Цветан Василев.

В изявлението си банкерът потвърждава предположението на президента (2012 -2017) Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, че ще осъди държавата. Въпросът е, че съдебното възмездие трябва да достигне до поръчителите и организаторите на атаката и плячкосването на активите, както и до изпълнителите. "Голяма част от тях присъстват на това събиране", се казва още в публикацията на Василев, цитирана от Дарик.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
14327 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
смърт за бойкоуглу

2017.07.24 | 11:35

3
курвата бойко я ограби с пеевски

2017.07.24 | 11:35

4
и с цацаров шопаро

2017.07.23 | 22:49

2
99% от присъстващите са участници в източването и разграбването на КТБ..Кой ще осъществи тази операция за възмездие за извършителите .От стенограмата става все по-ясно кой ,кой е и на къде бие .Всичко което се говори там предварително е отучено като действие зад кадър
1

2017.07.11 | 09:12

1

Добави коментар

Водещи новини