СГП внесе обвинителен акт срещу бивш асистент в СУ, осъществявал действия на полово удовлетворение с

  • 10 юли 2017 12:54

  • 16655
  • 5
СГП внесе обвинителен акт срещу бивш асистент в СУ, осъществявал действия на полово удовлетворение с
©

Под ръководството и надзора на Софийската районна прокуратура е приключено разследването, водено срещу юриста и бивш университетски преподавател Чавдар Стоянов.

След събиране на необходимите доказателства за разкриване на обективната истина Софийска районна прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу последния за извършени от него две престъпления - опит за принуда, за което е предвидено наказание „лишаване от свобода“ до шест години и осъществени действия на полово удовлетворение с лице от същия пол, за което е предвидено наказание „лишаване от свобода“ от две до осем години. Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата.

В края на 2015 г. пострадалият по първото от двете престъпления – Г.И., си търсел допълнителна работа, като чрез свой познат се свързал по телефона с подсъдимия Чавдар Стоянов, с когото се уговорили да се срещнат. От своя познат И. разбрал, че Стоянов иска да назначи човек за лична охрана. При срещата на двамата, състояла се в гр. София, Стоянов заявил на И., че е бисексуален, както и че работи като прокурор и едновременно като лектор в СУ „Св. Климент Охридски“. Изрично предупредил свид. И., че последният не следва да закъснява за работа, защото в противен случай щял да бъде наказан с бой с камшик.

На следващия ден подс. Стоянов и И. се видели отново в заведение в столичния кв. „Лозенец“, като след срещата им подсъдимият внезапно се опитал да хване бедрото на И., а впоследствие и да го прегърне. И. решил да не започва работа при Стоянов. След като И. не се явил при Стоянов на предварително уговорената дата, последният му се обадил по телефона и му заявил, че за неявяването му следва да му се наложи наказание – бой с камшик. По-късно през същия ден подсъдимият изпратил и sms на Г.И., че ще го набеди пред прокуратурата на България, че е извършил престъпление, че го е нападнал и ще има трима свидетели.

По идентичен на гореописания начин, през 2012 г. във връзка с пусната от подс. Стоянов обява, че същият си търси лице за лична охрана, с него се свързал свид. К. Л. При първоначалната среща между двамата подс. Стоянов заявил на Л., че е доктор по международно право и че работел за бивш главен прокурор. Няколко дни по-късно двамата мъже се срещнали отново, като подс. Стоянов настоял да отидат в апартамент.

Там подс. Стоянов накарал пострадалия Л. да направи петдесет лицеви опори, но преди това да се съблече гол до кръста. Тъй като свидетелят решил, че това е част от изпита за работа, започнал да прави лицевите опори. Подс. Стоянов му казал да си свали и панталона. Докато Л. правел лицевите опори, подсъдимият извадил камшик и с него започнал да нанася силни удари по голия гръб на пострадалия. Тъй като изпитвал силна болка, Л. почнал да моли подсъдимия да спре, но последният започнал да нанася по-силни удари. Междувременно подс. Стоянов започнал да мастурбира, продължавайки да удря пострадалия, докато удовлетворил половото си желание.

Предстои делото да бъде насрочено от Софийски районен съд.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
16655 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Темида е Кьорава и тежко болна

2017.07.10 | 23:52

5
Боже,помилуй!!!! Аз мислех,че само сред съдиите ги има такива,а то.......???

2017.07.10 | 23:52

4
Няма нищо ново, само добре забравено старо ! Вървим по пътя на древния Рим . Цивилизационен избор на ервоатлантически "ценности" !

2017.07.10 | 23:52

3
Порят си гъзовете, пикат си по мутрите и после се чудят защо другите народи и религии ги презират !
леле

2017.07.10 | 23:52

2
Не ми се коментира, само си представете какво правосъдие и лекции ще получим от този урод !
Това трябва да е шега

2017.07.10 | 23:51

1
И този е бил университетски преподавател???

Добави коментар

Водещи новини