МГЕРБ ще домакинства Форум на Европейските студенти демократи във Варна (снимки)

  • 09 юли 2017 09:50

  • 3969
  • 5
МГЕРБ ще домакинства Форум на Европейските студенти демократи във Варна (снимки)
© ГЕРБ

МГЕРБ ще домакинства форум на най-старата и най-голямата младежка организация в Европа – Европейските студенти демократи.

Събитието ще се проведе от 25 до 30 юли във Варна и ще събере над 120 представители от около 30 държави. Това обяви председателят на младежката организация на ПП ГЕРБ Георг Георгиев пред членове на областната структура на партията във Варна.

Летният университет на Европейските студенти демократи е най-голямото мероприятие, което провежда съсловната организация на ЕНП.

"За нас е чест, че тази година форумът ще се проведе с активното съдействие на МГЕРБ", обясни още Георг Георгиев. Заедно с представителите на НИС - депутатът Галя Василева и общинският съветник от ОбС – Сливен Христо Котов, той пристигна за областно събрание на МГЕРБ - Варна.

За да поздрави младежите, на срещата присъства и областният координатор на ПП ГЕРБ - Варна Иван Портних, който е и кмет на морската столица. В приветствието си той даде висока оценка за работата на МГЕРБ, благодари им за подкрепата, с която допринасят за изборните резултати на партията, и им пожела да бъдат все така активни, да продължават да разширяват структурата си и да я надграждат.

Областният координатор на МГЕРБ – Варна Даниела Панайотова акцентира върху успешните инициативи на младежката организация, която вече събира идеи за подготовката на юбилейното десето издание на Летния университет на МГЕРБ.

По традиция Варна е домакин на събитието, което ще се проведе от 31 август до 3 септември. Георг Георгиев изтъкна, че във вътрешноорганизационно отношение МГЕРБ поддържа високо ниво и непрекъснато се разширява, за разлика от младежките структури на другите партии, които са чисто формални. Отчетена бе подкрепата на ръководството на партията, което дава път на младите хора и ги насърчава да генерират ефективни политики за развитието на страната ни.

На областното събрание на МГЕРБ – Варна присъстваха и общинските съветници от Варна Юлияна Боева, Борислав Нанков, Николай Малев, както и председателят на местния парламент в Девня Владимир Ненков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3969 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.07.10 | 11:40

5
ВЕРНИ СЛУГИНАЖИ ОТ БОКОЛАНДИЯ

2017.07.10 | 11:40

4
ЗАКЪСНЯХТЕ С ТЕЗИ ЕВРОГЕЙ СЪБИРАНИЯ.ЕВРОГЕЙ СЪЮЗА СЕ РАЗПАДА.

2017.07.10 | 11:40

3
ГЕЙБЕРИТЕ ЛИ ЩЕ ПЛАЩАТ МАСРАФА ИЛИ ПАК ЗА СМЕТКА НА НАРОДА?

2017.07.10 | 11:40

2
НА ТЕЗИ 120 ЧОВЕКА КОЙ ЩЕ ИМ ПЛАЩА СМЕТКАТА?ДЪРЖАВАТА ЛИ?ГЕРБ ГИ КАНЯТ,ТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ.

2017.07.10 | 11:40

1
Младите шизофреници това са симпатизантите на Герб ако не броим ромите!

Добави коментар

Водещи новини